Хора, пускам ви две рецепти от друг руски сайт: /www.lektravi.ru/. Интересни са!
Бучиниш - Чудо-доктор
Бучинишът понякога погрешно го наричат – бъз.Съцветията му приличат на копър, листата му са като на моркова, а стъблото му е тръбно – отдолу по-тънко, а към върха се удебелява.Децата си правят от него свирки.Това чудно лекарство при предозировка може да доведе до летален изход.Даже при събирането на съцветията (от 1 до 30 юни) трябва да се подхожда предпазливо.Има остра,неприятна миризма( като мирис на мише гнездо) и трябва да се бере откъм ветрената му страна , за да не получите след брането главоболие.Руското му название е именно главоболец.
Бучинишът особено успешно се използва при такива страшни болести като: рак на черния дроб, на стомаха, на хранопровода, на млечната жлеза.При използването му е необходимо да се спазва строга предпазливост. При използването на минимални количества от всяка една отрова организмът( особено ослабнал от ракова интоксикация) получава едно органично „разстърсване” , което го подбужда към живот, започва да работи с нови сили и да се бори.
Взимат се два съда – единият – половинлитров буркан, в който се насипват ситни съцветия и млади листенца от билката.Като се напълни бурканът до половината – съдържанието се пресипва в трилитров буркан и се залива с половин литър водка.После пак се насипват в малкия буркан цвят и листа – прехварлят се в големия и се заливат отново с ½ л водка и така-докато бурканът се напълни.След това съдът плътно се затваря с капачка, херметично се запечатва с найлонова мембрана и се оставя в хладилник за 10-14 дена.
След това настойката се прецежда в друг съд, затваря се с капачка и се съхранява в хладилника.
Сутрин, на гладно, час преди хранене се пие по половин чаша вода, с една капка във водата от настойката.На следващия ден се добавят във водата две капки, на третия-три и така-докато се стигне до 40 капки.След това обратно се намаляват капките , докато се стигне до 1 капка.След тези 80 дена вече нормално може да се храните и пиете с каквото пожелаете.
Черен бъз
Черният бъз е едно удивително лекарствено растение.Сиропът от бъз със захар е силно биологически активно вещество,действащо противораково, противотуморно, кръвоочистително.Той оказва и слабително действие, регулира нервната система, укрепва имунната система, помага при заболявания на гърлото.Много подходящ е при лечение на мастопатии, рак на млечната жлеза, гуша, рак на белия дроб, при гръдна жаба, възпаления на лимфните възли, при заболявания на кръвта.
Много ценен е при комбинация с други лекарствени средства,предписвани на онкологично болни, преминали през химиотерапия и облъчване.Използва се и като допълнително средство при лечение на псориазис, слонска болест, червен вятър, лимфогрануломатоза, левкоза.
Дозировка: Пие се за профилактика преди хранене по 1 десертна лъжичка 3 пъти на ден. При рак (преди хранене) – се изпиват 150мл дестилирана вода и след хранене – се взима по 1 десертна лъжичка сироп.Лекарството се пие един месец, след което се прави двуседмична почивка и отново се повтаря процедурата.Сиропът е вкусен – но не бива да се взима повече от 1 лъжичка – предизвиква алергии.
Резултатите са чудесни! Курсът на лечение трябва да продължи поне 3 месеца, а при тежки заболявания може да се взима дълго време, като се редува с почивки.
|