|
Тема |
Re: Черен дроб на тиган [re: Бeни] |
|
Автор | Бившa бoлнa (Нерегистриран) | |
Публикувано | 04.08.06 23:16 |
|
|
Ще Ви направя малки допълнения за да станат газбите по-хубави.
Като сложите вече опечения чер дроб в чинията изстискайте сок от лимон
Кьм пилешките дробчета сложете вместо стал лук пресен, много разбирасе. Добавете гъби, каквито Ви харесват, вместо чубрица чер пипер, бяло вино вместо вода, всичко заедно, олио каквото ви харесва може масло, пак по избор. Всичко заедно мятате го във фурната и го печете.............Ползата пиеш вино и ядеш много вкусно нещо.
Червено цвекло: Измиваш главите, дръжките и листата, нареждаш ги в херметическа тенджера като най-отдолу слагаш главите после гевгирчето в което слагаш дръжките и най-отгоре листата. Вариш около 20-30 мин. зависи колко са големи главите. След сваряването обелваш главита нарязваш на филийки и ги заливаш с оцет по вкус, добавяш чи чесан също на нарязан обаче на тъничко и го поставяш в хладилника да изстине. С дръжките и листата постъпваш по същия начин. Можете да го направите и без чесън, оцета и задължителен. Можете да вземете по-голямо количество и да го направите издържа доста време в хладилника(не в камерата Ей). От главите можете да направите и салата с кисело мляко и майонеза. Импровизирайте, подправките са по вкус можетие да прибавята да слагате, важното е крайният резултат. Весе по време на терапийте вместо да си посръбваш яж гозби които са приготвени с вино, бира или др. алкохол и си месли като ги спреш колко хубаво ще бъде като си направиш кулинарен купон след това с много алкохол!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Д О Б Ъ Р В И А П Е Т И Т!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
СЬЧЕТАЙ ПОЛЕЗНОТО С ПРИЯТНОТО, НО В ПОДХОДЯЩИЯ МОМЕНТ, ЗА ДА ИЗПИТАШ ПЪЛНО УДОВОЛСТВИЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
| |
|
|
|