Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Мнения
Наука
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:03 27.11.20 
Клубове/ Компютри и Интернет / Програмисти Пълен преглед*
Информация за клуба
Тема Ohhhhh........ [re: plb]
АвторBigJO_anon (Нерегистриран) 
Публикувано24.01.01 22:03  



Tova e nevuzmojno!,
Ti startirash otdelen process (otdelna programa w drugo adresno prostranstvo) niama nachin da nakarsh programata da raboti kakto ti sikash. Wse edno da startirash "Notepade" i da mu zabranish da otvaria tekstovi failove.

Edisnvenie nachin, e ako programata podyrja OLE/COM interfeisi za upryvelnie (stawa vupros za programata koiato iskash da startirash, primerno "Word", toi podyrja COM interfaisi i zatova moje da se upravliava otvun)

V obchia sluchai niama nachin......

:))
Chao




Цялата тема
ТемаАвторПубликувано
* vapros za CreateProcess() plb   24.01.01 19:06
. * Ohhhhh........ BigJO_anon   24.01.01 22:03
. * Отг: vapros za CreateProcess() Balam   25.01.01 07:13
. * M-мм...Да Shveik   25.01.01 17:09
. * Отг: M-мм...Да KOKO_anon   27.01.01 14:03
Клуб :  


Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2020 Dir.bg Всички права запазени.