|
Тема |
Re: Ти не си в ред [re: Пeнчo] |
|
Автор | commercial (Нерегистриран) | |
Публикувано | 03.08.06 13:05 |
|
|
Грозданката е добре да я пийваш със салатка, за таратор повече подхожда мастика.
Макар че според френския канон не се започва с концентрат, щото изтръпвали вкусовите рецептори и не се усеща аромата на храната. Затова в тия жеги е добре да се почва със салата или таратор, после да се наблегне на нещо нежно и ароматно - тиквички и чушки с гъби и кашкавал+синьо сирене с много подправки по девелоперски. За десерт се предпочита брюле, крем карамел или италиански сладолед с хрупкави бисквитки и паченца шоколад. След такова леко меню човек е готов да завърши с малък стилен коняк - Хенеси, Мартел или добре отлежало Черноморско злато (препоръчвам го горещо) за комерсиалистите, за опънатосорсаджиите става и Слънчев удар. После ръцете летят над клавиатурата и кода се стеле нежно и ефирно като руса коса по копринена възглавница...
|
| |
|
|
|