|
Тема |
За Per Gynt [re: ex-Pesho] |
|
Автор |
Перла () |
|
Публикувано | 14.12.99 16:10 |
|
|
Толкова конкретна и важна констатация ни даваш, че се питам, не се ли знае това? Тук говорим главно за хранителни стоки и мисля, че нито имаме възможностите, нито дори и конкурентите ни, извоювали си вече име и пазари се стремят да осигурят качество в промишлен мащаб. Просто вкусът и изискванията на консуматора "се изтънчват", те търсят продукти " de tiroir"/ т.е да се потърсят дълбоко в кулинарните традиции на дадена област/. Тонове и тонове продукция на година няма да усигурят търговския успех, продажбата. Без качество, малки опаковки/ за сиренето - защо не пластични, но запазили формата и цветовете на тенекиените кутии за приемственост/ и убедителна промоция на : било то на сирене, било то на вино или гъби, няма да има и консуматори. Няма да има и износ на стока с етикет "made in BG" и ще купират/разреждат/ чуждите вина с българско вино и никой няма да знае за него.
И след като знаем, че зад една марка се иска най-малко 60 години
историческа дълбочина/традиция/, наистина е време да се поразбързаме.
Поздрави
Перла
|
| |
|
|
|