|
|
| Тема |
Re: винен проблем [re: kalchev] |
|
| Автор |
tvtodorov (ентусиаст) |
|
| Публикувано | 28.10.12 03:25 |
|
|
|
Купувай дрожди за прекъснала ферментация. Не знам как ги влагаш. Може там да си сгрешил. Ако се добавят както трябва няма "трудно вино" което да не преври, дори и на 15-16 градуса. Това са гадини терминатори ... бачкат докато има захар. Направо не оставят нищо. Може би това е за сметка на някакви качества на виното, но го правят сухо, глава не боли после и т.н. За хлебната мая сега чувам, но това което съм чел е, че много микроорганизми правят алкохол от захарта, но само при винените дрожди можеш да пиеш винце каквото трябва да е.
http://ttodorov.alle.bg
| |
| |
|
|
|