|
|
| Тема |
Re: винен проблем [re: K.Kirow-206972] |
|
| Автор |
Quellor (SupremeOpressor) |
|
| Публикувано | 09.12.11 21:25 |
|
|
|
Еми да си кажа моето любителско мнение.
Не знам дали си сложил серниста киселина и дрожди - ако си сложил - би трябвало да си преври нормално. Ако не си слагал - в такива случаи много трябва да се внимава с добавянето на захар. Отделно 22% не е чак толкова лоша захарност даже и за червено вино - при добра технология може да стане съвсем добро вино и без захар (аз например за вино никога не добавям захар, освен в изключителни случаи - ако захарността е под 18-19%). Може да пробваш с допълнително възбуждане с леко затопляне и дрожди, ако има голям процент останала захарност.
Успех !
| |
| |
|
|
|