|
Тема |
Re: Киро, въпрос... [re: Kиpo] |
|
Автор |
Kиpo ( ) |
|
Публикувано | 06.10.11 08:56 |
|
|
п.с: Щом е за ракия - 1:4, зад а ферментира по-бързо. Като източиш самотока, по оставащите джибри има огромно количество готови и гладни, активни дрожди. Като сложиш сиропа, ще го "смелят" за няколко дни буквално.
Но ако искаш да правиш "второ вино"(петиот) в никой случай не бива да се лакомиш, количеството на захарния сироп не бива да е повече от 1/2, половината на източения първи. Ако е за ракия, може и малко повече, но аз съм стигнал до 80 на сто максимум. Макар, ч есъм си правил експерименти и с 150-200 на сто :)
Пак става, но ракията определено губи аромат(логично) и не е това, което трябва да бъде, по-скоро отива на спирт с леки ароматни елементи на ракия
Секој што зел татарски пасош е одрод на македонскиот народ и не заслужува да гази по оваа македонска земја!
|
| |
Киро, въпрос...
|
емил александров
| 05.10.11 09:10 |
Re: Киро, въпрос...
| Aulus Vitellius Celsus
| 05.10.11 14:27 |
Re: Киро, въпрос...
| емил александров
| 05.10.11 15:30 |
Re: Киро, въпрос...
| Bлeчyгo
| 05.10.11 17:55 |
Re: Киро, въпрос...
| емил александров
| 05.10.11 18:18 |
Re: Киро, въпрос...
| Bлeчyгo
| 05.10.11 19:46 |
Re: Киро, въпрос...
| емил александров
| 05.10.11 22:27 |
Re: Киро, въпрос...
| Kиpo
| 06.10.11 08:52 |
Re: Киро, въпрос...
| Kиpo
| 06.10.11 08:56 |
Re: Киро, въпрос...
| емил александров
| 06.10.11 10:11 |
Re: Киро, въпрос...
| pufis@dir.bg
| 26.10.11 16:51 |
Re: Киро, въпрос...
| Kиpo
| 07.11.11 11:21 |
|
|
|
|