|
Тема |
Моят си винпром [re: Kиpo] |
|
Автор |
stefsto (непознат
) |
|
Публикувано | 01.10.09 13:26 |
|
|
Е на местото, къща, необитаема (за сега). 800 кила грозде (лозето ми е в Дружба, София). Тая година много изгодно ми излезе. Та памид смесен един път с каберне и втори път с мерло и малко отел. Попрепълних съдовете. Та на втория ден избута капаците на бидоните, от единия даже протече та се наложи да прехвърлям. Само един проблем ме тревожи - мелничката ми не смачка всичките зърна, особено от мерлото. Та може би трябва повече да го държа за бурната ферментация? Иначе си го разбърквам и потапям, но май препълването ще ми създаде проблем.
|
| |
|
|
|