|
Тема |
забравИ [re: Пypko] |
|
Автор |
Kиpo ( homo pro se) |
|
Публикувано | 05.09.06 12:42 |
|
|
има някакъв теоретичен начин за неутрализиране с калциевокарбонатен прах, но единственото спасение е повторна дестилация след (частична) неутрализация с нещо алкално-най-достъпно е содата бикарбонат.
Само де не сложиш амонячна, че ше си е. мамата
Значи:
1. Неутрализираш на вкус, внимателно със сода бикарбонат ( NaHCO3) (Ако не се размъти и може да се пие- пий, но само с това става гадна и блудкава, в най-добрия случай- опалесцира само, в най- лошия става гадна и мътна)
2 Дестилираш пак("преварка")
3. Сваляш градуса до приемливи стойности с дестилирана или Петроханска от Горния Извор Вода
Редактирано от Kиpo на 05.09.06 12:45.
|
| |
|
|
|