Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Мнения
Наука
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 08:17 01.10.22 
Клубове/ Компютри и Интернет / PHP Пълен преглед*
Информация за клуба
Тема Re: Е те сега да видя... [re: ro6avia]
Автор nupaT (pirat)
Публикувано20.07.07 13:14  



Нe знам как си пълниш масива кога го пълниш или го взимаш отнякъде като даденост.

при положение че го пълниш може да си направиш нещо като "map" което в случая ще ти е още един масив и да си индексираш key=>val1.

$key = array_search($val1);
$val2 = $myArray[$key]->getVal2();

иначе без някаква информация за индекса не се сещам как да стане без въртене на масива

П.П. Нямам идея и за колко голям масив става въпрос ... това с пълненето на допълнителен масив може да не се окаже добра идея.

П.П2. Няма ли начин (ако е тръвде голям масива) да го изнесеш в база данни с индекс val1

Break The UnBreakable


Цялата тема
ТемаАвторПубликувано
* Е те сега да видя... ro6aviaМодератор   20.07.07 12:39
. * Re: Е те сега да видя... buendia   20.07.07 13:09
. * Малеее ro6avia   20.07.07 13:17
. * Re: Малеее buendia   20.07.07 13:31
. * Re: Малеее croesus   20.07.07 15:51
. * Re: Е те сега да видя... nupaT   20.07.07 13:14
Клуб :  


Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2022 Dir.bg Всички права запазени.