|  | | 
| 
          | 
              
                | Тема |  Октопода. [re: NoNaмe] |  |  | Автор | jamie (градинар) |  |  | Публикувано | 15.04.10 17:08 |  |  |  | 
        
 Определено едно от нещата които не бих пропуснал да ям в Гърция.
 Посварен, на скара, със сос (зехтин и лимон) ...
 Сервира се както цяло пипалце, така и нарязано на кръгчета
 
 ПП: В Италия ми сервираха много интересен колбас - варен, леко желиран, сервира се топъл. Жабите също са забавни, не знаех че ги ядат цели (без глави и вътрешности само). Там също ме впечатлява и маринования финокио (зеленчук от вида на копър!), маринована месестата част а не листата. Също и панирани листа от разни зеленчуци.
 
 
 
 
 
 |  |  |  |  
 |   | 
 |