ПОЩАЗатвори
Име:
Парола:
Регистрирай Free



Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Мнения
Наука
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:00 24.05.18 
Клубове/ Религия и мистика / Магия Пълен преглед*
Информация за клуба
Тема zaklinaniq za liubov
АвторSomebodyElse (Нерегистриран) 
Публикувано31.08.07 21:32  



Любовна магия



Подходящият ден за любовна магия е петък, а подходящите часове са: От 00,00ч.до 00,40ч.
От 07, 29ч. до08, 20ч.
От 13, 32ч. до 14, 22ч..
От 20, 04ч до 21, 12ч.


Ритуална любовна магия

Магии с кръв

Най достъпното и относително лесно средство за събуждане на любов у дадено лице е да се омагьоса кръвта му. Това може да стане по - няколко начина. Първият от тях е да се смеси кръвта на двамата в мангал или някакъв друг вид магически съд. По често кръвта на двамата се смесва, като на лицето, което трябва да бъде омагьосано се дава смес от кръвта на този в когото трябва да се влюби. Препоръчително е при тази операция да се направи талисман, кай го да се постави под леглото на този който ще бъде омагьосан. Ако не успеете да го поставите под леглото му, намерете друго място около което омагьосаният прекарва по - голяма част от времето си.
На едната страна па талисмана трябва да се изпишат имената на мъжа и жената. За тази цел трябва да се използва мастило или кръвта па човека, който прави магията. Най -добре е надписът да бъде е еврейски букви, въпреки, че в повечето случай се използват латински. На другата страна трябва да се изпише квадрата на Венера.

22 47 16 41 10 35 4
5 23 48 17 42 11 29'
30 6 24 49 18 36 12
13 31 7 25 43 19 37
38 14 32 1 26 44 20
21 34 8 33 2 27 45
46 15 40 9 34 3 28


За да се засили действието на магията е добре да се прочете 3 пъти следното заклинание.
+ Ето, аз. Божият раб( казвате си името) се обръщам на изток, + прекръствам се +, приклякам и се моля за любов ставам, отново се прекръствам+ и минавайки мислено от стая в стая, от врага па врага, от двор на двор и достигам до безкрайното поле, под стотиците хиляди чисти звезди, под Луната Господня. И се озовавам на кръстопът. Пред мен са три пътеки. И не тръгвам пито на дясно нито па ляво, а поемам по средната пътека, която минава през тъмната и гъста гора. В тази тъмна гора се намира дървото на мъката и тъгата. Тъгува и гори мъката, жалее. Вселявам я тази тъга в раба Божи (кажете името на любимия човек). Нека влезе в неговото бяло тяло и в усърдно и горещо сърце и в (кажете цвета на косите му) му коси, и в кръвта гореща - в рудата кипяща, така че той да тъгува, милее и закопнее по раба Божи ( вашето име) и изцяло само за мен да мисли: питие да не му се пие и завинаги той за мен, раба Божи (вашето име) в ума си да държи. Както Слънцето, Луната, годните, месеците, седмиците, дните, часовете и минутите нямат никаква пречка да съществуват, то чака и моето заклинание да няма никаква пречка и спънка. Амин+. +Амин. +Амин."
Знакът + означава, че на това място трябва да се прекръстите.

Вариант с яйца

В петък в часовете подвластни па Венера, си убодете пръст от лявата ръка и влейте малко кръв в чинийка в която има две яйца и през това време казвайте: " Смес от моята кръв изпрати присъда, мъчения и терзания на тялото, душата, духа и всички пет чувства па (името на любимия) за да дойде той при мен и да изпълни моята воля и да не се привърже към никой друг в света освен към мен. Ако той бъде равнодушен към мен, то нека той да започне да страда, да се мъчи и терзае.
Господи Боже, наш самият спасител на истината, Исусе Христе и ти Пресвета Богородице, майко Божия, ангели, архангели и велики апостоли Петър и Павел, чуйте моята молитва и не оставяйте моята на раба Божи(името ви) молба без последствия. Амин+. Амин+. Амин+."
След това вземете една игла и с нейна помощ напишете с кръвта си на малко листче хартия следното:



Докато правите това кажете седем пъти: “Давам кръвта си за да получа любов.”
Сложете листчето при яйцата и кажете:
“ Цялото и любовта стават едно сега. Както яйцата и знака на любовта се сливат. Така и (името на човека когото омагьосвате) да се слее с мен. Да не може без мен ден и нощ, да направи каквото му кажа, да ме обича и търси постоянно”
Поръсете яйцата и листчето с Бял Оман и кажете следното:
“ Както Белия оман се слива с тази любовна смес така (името на човека когото омагьосвате) да бъде постоянно омаян от мен, да вижда и избира само мен от всички жени на земята.”
След това сложете чинийката на котлона, докато кръвта изсъхне и се спече. Докато те се спичат изречете пак следното:
" Смес от моята кръв, която кипиш, вриш и цвърчиш изпрати присъда, мъчения и терзания на тялото, душата, духа и всички пет чувства на (името на любимия) за да дойде той при мен и да изпълни моята воля и да не се привърже към никой друг в света освен към мен. Ако той бъде равнодушен към мен, то нека той да започне да страда, да се мъчи и терзае.
Може да посочите и други ваше специфични желания, към човека, който омагьосвате. След това надробете всичко това на прах и една част от него оставете на място на което любимият ви прекарва повече време, а другата разпръснете на кръстопът, като казвате следното:
"Лети, лети смес от моята кръв във всички посоки на света намери бързо(името на човека когото омагьосвате) и го доведи при мен. В името на Бог и всички светии помогни ми."

Любовна ябълка

В петък сутрин, до изгрев слънце, е нужно да се снабдите с най - хубавата и най голямата ябълка, която ви се е удало да намерите. На 3 малки късчета хартия, с помощта на собствената си кръв, напишете името на човека, до чиято любов искате да се докоснете, вашето име и думата SHEVA. Съединете трите листчета като поставите SHEVA по средата.И кажете:
“ Нека между нас (двете имена) вечно има любов и разбирателство”
Постарайте се да се снабдите с три негови косъма, съединете ги с три собствени косъма и ги свържете в триъгълник или квадрат върху листата. Кажете:
“ Както се свързват тези листчета така и ( името ) да се свърже с мен( името ).
Разрежете ябълката на половина, махнете сърцето и заедно със семките и на тяхно място поставете листчетата сгънати с космите. След това с две остри клечки{може и с игли) бързо съединете двете части па ябълката. И кажете:
“( името ) пробождам сърцето ти със стрелите на любовта.”
След това я загънете в червена коприна . Докато я загъвате в червената коприна кажете следното:
“( името ) обгръщам те отвсякъде с моята сила и власт. Сега аз съм твой пълноправен господар на сетивата, чувствата и мислите. Да не можеш без мен нито година , нито ден, нито час. Да ме търсиш постоянно и да ми се подчиняваш.
На я загънете в червена коприна нарисувайте следният знак.



( Този символ можете да използвате при почти всички любовни магии. Той значително засилва действието им. )
Най - силен ефект ще има, ако успеете да я скриете в дома на човека, когото обичате. Но ако нямате възможност за това, постовете я под тази част на своето легло, където полагате възглавницата си за спане. До 9 дни ще има резултат.

Любовна ритуална магия с вино

Вземете бутилка червено вино /полусухо/, една червена роза и една бучка тамян, колкото бобено зърно.
В петък в 5 часа започнете да загрявате виното в неметален съд, докато го загрявате изричайте с ясен и уверен глас 6 пъти точно над съда:
– Както се сгрява тоя елексир тъй да се сгрее любовта на...../ името на вашия избраник, после вашето/.
След това пускате във виното тамяна и с тих, но ясен глас изричате 3 пъти.
– Запази нашата любов от слугите и очите на Лилит.
Важно условие за правилното и достатъчно въздействие е да не оставите виното да кипне или да се запени, сгрейте го само докато видите парата да започне да се отделя, малко след това го махнете от огъня, след около 15 минути го върнете отново в бутилката и поставете розата в бутилката, като във ваза, но пред икона на Дева Мария. Оставете така да пренощува, на сутринта вижте, ако розата е свежа имате право да искате тази любов по този начин, но ако не е свежа, по добре премислете желанието си да спечелите този човек, а и в никакъв случай не продължавайте по нататък ритуала, защото нямате благословията на благотворните космически сили, а ако продължите може да постигнете резултат, но той ще бъде с помощта на нисши духове. Това означава само едно временно и с цената на много жертви от ваша страна, което със сигурност ще вгорчи радостта Ви от една щастлива любов.
Но да речем, че розата е свежа на сутринта следващото, което ще направите е да докажете твърдостта на вашето намерение да обвържете съществото си с това на вашия избраник. Извадете розата от шишето отчупете един остър трън от стеблото и убодете лявото си кутре отпред на възглавничката си. Направете го достатъчно добре за да може да потече кръв. Стиснете и изцедете три капки кръв във виното. Както разбирате това не е магия с която да си играят влюбени тийнейджъри или обидени и пренебрегнати съпрузи борещи се за надмощие в семейните взаимоотношения. Декларация със собствената си кръв човек не прави просто ей така, а и не бива да го прави с користни цели, но отговорността за преценката оставям на вас.
След като сте приготвили всичко това избраника ви трябва да пие от виното, повода и случая подберете вие. Не е проблем, ако се случи и други хора да консумират от виното, то е програмирано да действа само за един определен човек.
Розата и трънчето можете да пазите на скришно място в дома си, но не ги разделяйте те имат особено въздействие върху вашата енергийна структура, а и са реликва от вашата връзка пред духовният свят, така както са свадбените чаши за съпрузите. Този метод бих препоръчал, ако партньорът Ви е под въздействие на черна магия от друг човек и трябва да запазите семейство в което има вече деца. На млади партньори станали жертва на странично енергийно въздействие и на такива, които съвестта им подсказва, че трябва да го направят.

Кафе

Убождаш си пръста на лявата ръка, произнасяш 3 пъти следното заклинание над чаша кафе:
"Нека както /собственото си име/ не може без кръв, така и /името на другия/ не може без мен."
След това капваш няколко капки от кръвта си в кафето и го даваш на другия да го изпие.


За Ритуала:

Нужен ни е зелен(или червен) конец или боя с който/която да зашием или нарисуваме символите.
Задължително конците се пришиват върху черен плат. Боята пък трябва да е такава, че да не се трие при търкането с тялото
или други дрехи.
Като най-подходящ ден от седмицата бих избрала петък, фазата на Луната – нарастваща, или точно на новолуние.
Препоръчвам ритуалът да се прави на дата (или сума на дата) която да е на 3, на 6 или 7.

Нужни са ни още: 6 червени свещи и една черна, игла и конец, восък, живак, снимка или кичур коса
(ако имаме на “въпросната цел”). Иглата с която ще бъдат пришити буквите трябва една нощ преди началото на ритуала да бъде
поставена в съд с дъждовна вода(или просто вода престояла под луната), в която е пусната щипка сол. С тази игла
не трябва да се шие нищо друго преди или след ритуала. Нужен ни е конец в зелен цвят.
След като иглата и конецът са готови се палят свещите наредени в кръг и оператора започва да пришива буквите.
Черната свещ стои пред нас. Преди това ни е нужен ритуалния кръг, който ако умеем можем и да визуализираме(в огън).
От момента на стартиране на ритуала, до приключването му операторът не трябва да говори, и в никакъв случай не трябва да се смее.

Първо се пише името на личността за, която се прави ритуалът. Започва се от дясно на ляво. Под името се пише буква, която изразява цифрова стойност равна на сбора от всяка една буква, която присъства в името. Цифровите стойности и буквите са написани в секцията "Сканадинавска магия - руни" , в "Руните на папа Хонорий". Предварително можете да начертаете контурите на буквите (ако ще ги шиете), тъй като те не са лесни, а ако ще ги рисувайте внимавайте да не промените вида им. Ако имате снимка капнете на нея капка разтопен восък(може и от свещите) и капка живак, нагънете я колкото можете и я зашийте под буквите.
Под всичко което ще напишете (името и сбора от буквените стойности) напишете буквите "ший" и "дъ" - с англ - S, D и цифрови стойности 300 и 4.
Ако имате снопче коса, готовото парче плат се поставя на пода в кръга, снопчето коса върху него, върху всичко това се капва разтопен восък, след това капка живак. Косата не се пришива, просто трябва да бъде нагъната заедно с парчето плат и буквите.
Докато правим това шептим(в никакъв случай с глас!!!!!!):

“Зеленото (или червеното, ако сме везали с червен конец)здраве за мен
черното - взимам ти силата
донеси ми..(името на целта)
както водата гаси огъня
и както вятърът носи пепелта
и както пепелта пада на земята.
Викам силата в името
Подчини се и сила ми дай
ден към нощта и нощ до деня.
До зазоряването от светлината,
до светлина от тъмнината.
Чуй ме и не ме отпращай
Дай ми сила и сила ще бъда.”

След това всяка свещ се загася вътре в кръга и кръгът се затваря. Иглата и конецът не се раздяват, след ритуалът се заравят в пръст или се изхвърлят в течаща вода. Въпросното парче плат се носи у вас, пришива се към дреха така че да не се вижда от останалите.



Много силна магия за Любов и страст:
Какво ви е нужно:
Огън
Цветовете на розарта (няколко(но 3(5)(7) (ИЛИ шипка, плодовете на шипката)
И чрвено сърце от хартия
Започни като напишеш имената на човека на сърцето, както и твоите
Запали огън, и когато той е в разгара си Хвърли в него розовия плод (пъпка), (ИЛИ шипка, плодовете на шипката)
в огъня и кажи:
God (God)And(end)годдес(годес)И(ай)appeal(апеал)то(ту)you(ю)From(from)фиреъс(фаиерс)breath(breth)and(end)love(лов)анев(аню)
Росес(роузес)офферед(офурд)through(труу)the(да)фламес(флеимс)дивине(диваин)Take(тейк)(името на човека)Например(Петър христов)но с едно с накрая(ПЕТЪР ХРИСТОВС) Heart(харт)and(end)make (мейк)it(it)мине(main)Задръж сърцето хартия до своето сърце и после го хвърли в огъня:гледай го как изгаря напълно и затвори магията с думите:
Год(god)and(end)Годдес(годес)your(йор)help(Хелп)И(ай)seek(сийк)То(ту)turn(turn)асиде(асаид)emotions(емоушанс)weak(вийк)And(end)help(Хелп)true(тру)love(лов)bind(bind)ме(ми)то(ту)this(дис)И сеал(сиил)my(май)spell(спел)with(уит)пасионс(пашунс)kiss(кис)
Сега е задължително да добавите следните думи защото този ритуал е наистина опасен и е много глупаво да си играете с него!
And(end)if(if)it(it)is(из)not(not)for(for)the(да)good(гут)of(уф)all(ол)май(меи)my(май)spell(спел)not(not)come(com)то(ту)пас(пас)

Надявам се че ще останете доволни.Но и бих желала да се обърна към вас с една молба!Особено към тинейджърите,които мислят че първата любов ще е завинаги!Моля ви не правете магии без да сте решили да прекарате целия си живот с човека на когото ги правите! Уверени ли сте в това може да се хващате за работа. Но тези които още имат да извървяват дълъг път от вруски, влюбвания и разлюбваня, не я препоръчвам особено втората магия. Живота е пред вас и както казваше баба ми 'За всеки влак си има пътници. Не се хвърляйте на този, които не ви заслужява, защото дори и с любовна магия, отношението му ще е същото(характера не се променя с магическа пръчка).

заклинанието на Barak:

Първо вземете баня или душ като подготовка преди ритуала.
Използвайте за почистване на тялото при къпането: соли, валериан, розмарин и розово масло (олио)
или някоя от тези съставки.

За заклинанието: снимка или снимки на вас и любимия, 2 малки парчета хартия с вашето име и името на партньора ви написано на всяко.
Малък съд, и билката върбинка, ако нямате тогава босилек или лавандула, билките символи на любовта. И малък съд с мед.

Като взимате банята или душа, подгответе се като изпълните мислите си с доброта и любав, мислейки с честно сърце.
Можете да кажете причините поради които правите ритуала,и бъдете сигурни че го правите единствено с любов
без чуства за притежание.
След като излезнете от банята се намажете с масло или лосион смесен с капки от розово масло.
Това се използва за пречистване.

След което сте готови да пристъпите към заклинанието.Поставете снимката или снимките на двамата
и двете парчета хартия с имената да гледат едно към друго,на дъното на празния съд.
Поставете няколко листенца от гореспоменатите билки.След което излейте меда обилнода покрие всичко
и направете обет за вашата искрена любав,топлина и привързаност като казвате заклинанието:

"Подслаждам ви, в тази лечебна купа!"

Прекарайки три пъти ръцете си върху купата с гальовен жест и визуализирайте как меда засиява и ви обгръща със
сияйна светлина,вас и любимия като стоите заедно хванати за ръце.
Накрая поставете купата в хладилника или камерата където няма да бъде пипана.

СЛЕД НЯКОЛКО ДЕНА ЩЕ СЕ ПОЛУЧИ ПОДОБРЕНИЕ ВЪВ ВРЪЗКАТА ВИ



МАГИЯ ЗА ОБИЧ
Поставете пред себе си портрет на човека, на когото посвещавате любовта си и си представете светещото кълбо на на любовта,
което се излъчва от сърцето ви. (Може да използваш и визуализация, ако не разполагаш със снимката му). Насочвайте лъча на любовта от сърцето си към този човек.
При това отново и отново произнасяйте за себе си думата "любов" и изпращайте тази думазаедно с лъча. Когато лъча достигне целта, забележете, как този човек започва да свети и излъчва любовта обратно към изпращача. Продължете да се съсредоточавате над този образ в продължение още на няколко минути. Обърнете внимание, как той ще става все по-светею в зависимост от това, колко дълго ще продължите да му изпращате любов. Сега си представете следващата среща с този човек, на която вие разчитате. Представете си обстановката колкото се може по-живо (по възможност в 3D среда). обърнете внимание на това, което ви обкръжава, представете си в какво е облечен този човек, какво прави и т.н. След това, приближавайки се към него, продължете да чувствате същите топли, приятелски чувства и забележете, че той ви отговаря със същото. Ако по-рано сте чувствали един към друг злоба и негодувание, то всичко е отминало.



За спечелване на любов изпейте заклинанието върху ябълка и я дайте на обекта да я изяде:

MUNUS SIGSIGGA AG BARA YE
INNIN AGGISH XASHXUR GISHNU URMA
SHAZIGA BARA YE
ZIGASHUBBA NA AGSISHAMAZIGA
NAMZA YE INNIN DURRE ESH AKKI
UGU AGBA ANDAGUB! opqva6 qbalka!




Да започнете, да си върнете стара връзка или да накарате някой да си легне с вас.

Select a candle of light sky blue
And cut seven notches firm and true.
Add to this seven strips of parchment paper
Placed beside thy candle taper.
Upon them scribe, both first and last
The name of the Lover bold and fast.
Fold the strips in two lengthwise
To keep the names from prying eyes.
Strike a flame and set the candle to burn
And let one strip to ashes turn.
Speak out these words seven times in all,
To summon the forces and with love enthrall:

SPIRIT OF THE DARK LOVE GODDESS DEAR,
BRING (name of desire) TO MY ARMS RIGHT HERE.
LET ME KINDLE THE FLAME OF DESIRE
AND MY LOVE ALWAYS WITH PASSION INSPIRE.

Firm thy vision of what is intended
As the candle to the first notch burns and the hour is ended.
Repeat this spell a notch each night
And one of the strips gleefully light.
With witches will and concentrated vision
Thou canst capture thy lover with precision.



№ 2
ЗА ТАЗИ ПРЕПОРЪЧВАМ ДА СЕ ПРАВИ ОТ ХОРА КОИТО СА НАВЪТРЕ В МАТЕРИЯТА.
КОГАТО Я ПРАВИТЕ НЕЗАБРАВЯЙТЕ ДА СЛОЖИТЕ НА ОЛТАРА/МАСАТА/
ПРИНАДЛЕЖНОСТИТЕ НА Hecate .
ТЪЙКАТО ЩЕ ПРИЗОВАТЕ ИМЕННО НЕЯ.
СЪЩО ТАКА МОЖЕ И ДА Я ИНВОКИРАТЕ И ТОГАВА ЩЕ СТАНЕ ОЩЕ ПО ЯКА МАГИЯТА.

Gather together some rose petals, a red candle, Black Passion incense (we used Spiritual Sky brand,) and an athame. If you don't have an athame to draw energy, just do it the usual way. Phoenix casted the circle using the Lesser Banishing Ritual of the Pentagram, and we casted the circle in rose petals. Then, we said...

"The circle is cast, and we are now between the worlds, beyond the bounds of time, where night and day,
birth and death, joy and sorrow, meet as one. it is in this place that we invoke the tantric powers of Hecate."

Then we drew Hecate within ourselves through a few moments of meditation, and continued...

"And now, we are as one.
So Mote It Be!"

Then raise energy. Put the candle in the circle's center. Light it together,
visualizing your lust into the candle. Say the subject's name, then say:

"And now, the spell will be cast.
I, _______, cast a spell of lust over _______.
Let him/her have thoughts, wishes, and dreams
of unbridled lust and passion for me,
who is his/her Brother/Sister in the ocean of time.
So Mote It Be."

Light the candle, and say:

"And as we light this candle,
it is done with no ill consequences to anyone,
including ourselves."

Dismiss, thanks, and close.

You can do this alone, or with someone.




№ 3
ТАЗИ Е ЗА СЪБЛАЗАН, НО МОЖЕ И АКО ЧОВЕКА ДО ВАС ВИ СЕ ДЪРПА ИЛИ НЕ МУ СЕ ИСКА ПО-ЧЕСТО ДА ГО ПРАВИТЕ.

ПРАВИ СЕ САМО ВТОРНИК ВЕЧЕРМАТЕРИАЛИ:
СНИМКА
ЧЕРВЕНА СВЕЩ - ЗА СЕРИОЗНИ НАМЕРЕНИЯ
РОЗОВА СВЕЩ - СЕКС ЗА НЯКОЛКО ВЕЧЕРИ
МОЛИВ - ЗА ДА НАПРАВИТЕ КРЪГА/ АЗ ПРЕДПОЧИТАМ КРЕДА ИЛИ ТЕБЕШИР, ЧЕ ПОСЛЕ ЛЕСНО СЕ ЧИСТИ/

ПРАВИТЕ ДОСТАТЪЧНО ГОЛЯМ КРЪГ ЗА ДА СЕ ПОБЕРЕТЕ ВЪТРЕ И С ДРУГИТЕ НЕЩА.

СЯДАТЕ ВЪТРЕ И КАЗВА ТЕ:

Invoke Venus with this chant:
Venus, Mighty one of Lust!
I call upon you with your trust
To bring this person to me now
Your fragile trust is your vow!

ПАЛИТЕ СВЕЩА И ВИЗУАЛИЗИРАТЕ ТОВА КОЕТО ИСКАТЕ ДА СТАНЕ.
ОТ 5 ДО 15 мин.

СЛЕД ТОВА КАЗВАТЕ СЛЕДНОТО:
(ИМЕ И ФАМИЛИЯ/ НЕ ВАШЕТО/) please come to me
Fufill my desire successfully
I beg of you to come to me
As I will, so mote it be.


Take the picture and write your name and the desired
person's name on the back ofi t. Kiss the picture,
place it to your heart. Extinguish the candle, and
place picture in your pillow case.



Да върнеш човека, които ще загубили:
За тази ви трябва: Снимка на човека,на когото искате да правите магия(самостоятелна снимка)
Червена свещ или розова
Химикал (червен за предпочитане(не черен)
И молив за устни!
Взимате молива за устни и чертаете кръг около себе свув които сядате и се отпускате мислейки за вашия любим или любима!
Сега трябва да превикате венера,която ще ви сътрудничи в това начинание:
Венус(венус),Mighty(маити)one(уан)of(уф)Лъст(Лъст)
И(ай)call(кол)upon(апон)you(ю)with(уит)your(йор)тръст(тръст).То(ту)bring(bring)this(дис)person(пусун)то(ту)ме(ми)нов(нау),your(йор)фрагиле(фрадял)тръст(тръст)is(is)your(йор)вов(вау)
СЕГА СИ ЗАПАЛЕТЕ СВЕЩА. ВИЗУАЛИЗИРАЙТЕ ДОБРЕ ЧОВЕКА И КАКВО ИСКАТЕ ДА СЕ СЛУЧИ МЕЖДУ ВАС
И КАЖИ ТОВА ЖАКЛИНАНИЕ:
(Името на човека пълно и ясно),Please(плиис)коме(ком)то(ту)ме(ми)
Фулфилл(fulfil)my(май)desire(дизая)successfully(суксесфули)И (ай)beg(beg)of(уф)you(ю)то(ту)come(com)то ме(ту ми)
АС(аз)И (ай)WILL(уилл)SO(соу)моте(моут)IT(it)БЕ(би)Напиши името си нагърба и след това неговото или нейното име(пълно и ясно)
Целуни снимката и я служи за малко до сърцето си(но с много любов)
Духни свеща и сложи снимката в калъфката на възгавницата си!
И чак след това изтрий кръга и...


За това любовно заклинание ще са Ви нужни само няколко неща, които използвате в домакинството:

- Малка саксийка
- Семена на босилек
- Плодородна почва

Посъдете семената в саксийката, докато мислите любовни неща за обектът на желанието. Сложете я на топло място и я поливайте редовно. Важно: не оставяйте семената да умрът. Скоро той/тя ще започне да показва чуства към вас.



Червена свещ, карфици, малък нож.
С ножа напишете по продължението на свещта името на мъжа/жената, когото искате да си върнете. Във всяка буква забийте по една карфица. Запалете свещта докато си мислите с любов за конкретния човек. Важно е само хубави и добри неща да минават през съзнанието ви - никакви лоши мисли, спомени от обиди, нищо такова! Всеки път, когато пламъка стигне до карфицата вашата любов ще си спомни за вас и ще се изпълни с единствено желание да ви види.


Червена свещ, карфици, малък нож.
С ножа напишете по продължението на свещта името на мъжа/жената, когото искате да си върнете. Във всяка буква забийте по една карфица. Запалете свещта докато си мислите с любов за конкретния човек. Важно е само хубави и добри неща да минават през съзнанието ви - никакви лоши мисли, спомени от обиди, нищо такова! Всеки път, когато пламъка стигне до карфицата вашата любов ще си спомни за вас и ще се изпълни с единствено желание да ви види.


Вземете чисто ново въженце, канап, или ивица плат. Изпълнете заклинанието в полунощ, традиционния "вещерски час". Трябва да бъдете сами, а стаята - осветена само от свещ. Запалете някакво благовоние. Мислено си представете съвсем ясно какво желаете. Съсредоточете се върху него и се постарайте да отстраните всякакви други мисли. Преди всичко, трябва да сте наясно с това, което правите и да имате вяра на магията,която ще направите. Прекарайте няколко пъти въженцето през дима на благовонието,докато прошепвате желанието си. След това започнете да връзвате възлите, казвайки горното заклинание. Съсредоточете се върху желанието си и си представете как се сбъдва. Ако връзвате възлите в тази последователност, ще се убедите, че така е по-лесно да ги разположите на еднакво разстояние.
---х---х---х---х---х---х---х---х---х---
1-- 6-- 4-- 7-- 3-- 8-- 5-- 9-- 2
Тоест, най-напред завързвате възел на единия край на връвта, след това - на другия; после - един точно в средата, после един между вече направените и т.н. Ако искате, можете преди това да се поупражнявате,но използвайте някоя стара връв, защото за заклинанието ви трябва чисто нова,която не е била използвана за нищо друго.
Щом направите и деветия възел, прекарайте още веднъж връвта през дима на благовонието. След това угасете свещта и благовонието и отидете право в леглото, като пъхнете връвта под възглавницата.


1.Да възстановя привързаността на любовника.. .
Смесете щипка от нарязан на ситно ваш нокът с червено вино
И тогава сервирайте го на вашият неподозиращ любовник
В нощ когато луната е в пълна фаза.
2.Лотус
За да разберете ако човекът, който вие обичате не отговаря на чувствата ви, носете две парчета на лотусът цял ден,
едно във всеки джоб. През нощта поставете едно парче начело на леглото и едно парче при кракът. Ако мъжът ви
обича, той ще ви се яви на сън. Това заклинание може да бъде пробвано три дни подред, но не повече.
3.Заклинание, за да те види по - привлекателна
Напълнете ваната с вода и порасете с розови листа. Осветете свещи, ванилия и / или тамянът . Докато вие лежите в водата,
размишлявайте над изображението, което вие бихте искали да проектирате и кажете тези думи :
Земя, въздух, огън, море
Освобождавам красотата на богинята
Блестете чрез мен



Сложете снимката на избраника под дясната си пета и обуйте чорапи или чорапогащи.Прехвърлете цялата си тежест и затиснете снимката с крака си като кажете 3 пъти:
"Както моето тяло те затиска , така и любвта ти към мен да те притиска.Както на твоето тяло му е тежко от моята пета , така и на твоето сърце да му е тежко без мен."
През целия ден носете снимката на любимия си по този начин.


Ако връзката между двама е вече установена.Тази магия стимулира любовта и на двамата-Вземете нещо ,което принадлежи на вашия любим и което той или тя няма да забележи че липсва.Вземете нещо свое и завържете двата предмета здраво заедно. Скрийте ги така , че да не могат да бъдат намерени.


---------------------------------------------------
Изсушете червена роза така , че венчелистчетата и да се стрият на прах . Смесете ги с две лъжички мед и няколко капки рециново масло.От тази смес давайте на избранника си на 3 пъти и казвайте:
"АЛАЛАТ , АЛОКУР !"


---------------------------------------------------
Откъсни дива ябълка при пълнолуние.Вземи свещ и напиши на нея с игла името на любимия.Забоди свещичката на върха на ябълката.Като изгори , събери восъка и го сложи в чашка с мед. Ябълката изсуши и също сложи в чашката . Преди среща намажи устните си с този мед

в събота завържете на един пръстен конец, дълък около 30 см. Сложи чаша на масата и дръжте над нея конеца така че пръстенът
да виси свободно и да се люлее.Съсредоточете се и 3 пъти кажете инето на човека към които е ритуала докато пръстенът се
поклаща.След това спуснете пръстена в чашата, нека се одари в ръба толкова пъти колкото са буквите в ТВОЕТО ИМЕ
като свършите вържете конеца около връта си като гердан и го носете 15 дни


взимате свещ червена,естествено,намазвате я с зехтин и я палите средоточавате се в пламъка и извиквате оброза на любимият си после взимате една игла и я забивате във филтъра й казвайки думите три пъти:
"игла в пламъка огнена игла впий се в мислите му накарай го да се гърчи от болка докато сърцето му не се върне при мен."
Оставете да гори около 10 минути, като вие не се отделяте от нея и не спирате да мислите за любимия. След това поставете дланта си зад пламъка и я изгасете.
Е може и да я оставите да изгори, но за жалост иглата ще падне просто я оставете така и не повтаряйте магията, защото е доста силна и повече от веднъж приложена на даден човек не е на хубаво!!!




нощем, около полунощ.
вземи свещта и я помажи, като си мислиш
само за него и какви искаш да са
отношенията ви от този момент нататък.
забучи карфиците на около 1/3-та от долния край на
свещта, така че да образуват кръст.
Запали свещта и визуализирай отношенията
помежду жи каквито искаш да са.
концентрирай се върхо това за поне 5 минути (15 е оптималното време), и произнеси това заклинание:

"Не карфиците искам да изгорят,
а Любовта на <името му> искам да си върна!
Да няма той ни миг покой,
докато сърцето му мое не бъде!"

Остани така, мислейки си какво искаш да стане,
докато свещта изгори до карфиците.
Обгори ли ги, загаси свещта и си легни да
спиш с мисъли за него.
Това е.

ВАЖНО: КАКВОТО И ДА ПРАВИШ,
НЕ ДОКОСВАЙ КАРФИЦИТЕ, СЛЕД КАТО ВЕЧЕ СИ ГИ ЗАБИЛ!!!
НА СУТРИНТА, СЛЕД РИТУАЛА, ВЗЕМИ КАРФИЦИТЕ И СВЕЩТА (С ХАРТИЙКА ИЛИ КАКВОТО И ДА Е,
СТИГА ДА НЕ ГИ ДОКОСВАШ С КОЖАТА СИ) И ГИ ИЗХВЪРЛИ В РЕКА/МОРЕ/, ЗА ДА ГИ ОТНЕСЕ.


съставки:една червена свещ бял плик за писане малка пласмасова бутилка лист хартия изворна вода.
ритуала се извършва във фазата на намаляваща луна
запалете свеща .върху листа напи6ете името на въпросната личност и го поставете в бутилката.напалнете бутилката с вода и повторете три пъти следното заклинание:
"бих желала(името)да изчезне от живота ми и да спре да ми досажда.
Нека неговото влияние замразне като лед."
поставяме бутилката в камерата на хладилника и се завар6ва с думите "нека желанието ми се изпълни"
След 3 дена извадете бутилката и я закопаите.





Магия за любов


Вземете лист хартия. Чисто бял лист хартия.
На него напишете своето желание -
а именно, чие сърце желаете да притежавате.
След това се обосновете в молбата си към светците,
докажете, че наистина имате нужда от любовта на този човек.
След, което нарисувайте необърната пентаграма,
необърнат, непречупен кръст, и символ, който за вас означава доброта, не зло.
(Например едно сърчице, като от свети валентин...)
Използвайте червен цвят като пишете върху листа.
Когато сте написали и изрисували гореспоменатите символи,
имате няколко избора.
Първо, можете да изгорите листа,
докато гори да казвате нещо от типа
"Стихиьо на огъня, накарай .......(името на човека) да ме заобича така
както аз го/я обичам.
Както този лист гори,
така и нашата любов да запламти.
Като подарък ти оставям да погълнеш листа в свои владения".
След това съберете пепелта от листа
и я разпръснете над някоя река
или поточе като изречете нещо от типа
"Както водата ще приеме тази пепел,
така и ....... (името на човека) да ме приеме в сърцето си".
Това е единия начин.
Другият начин е следният:
вместо да палите и разпилявате пепелта
може да заровите листа до корените на някое дърво.
Докато го заравяте изречете нещо подобно
"Могъщо дръво, моля те изпълни желанието ми.
В замяна аз ще се грижа за теб."
След това редовно трябва да полагате грижи за дървото,
ако искате то да изпълни желанието ви.
P.S. На няколко пъти срещнахте
"Изречете нещо подобно"
или "Нещо със същия смисъл"
Това е така, защото, когато изречете
заклинанието, както ви идва от сърцето,
то ще придобие по - голяма сила.
Също така може да съставите собствена магия
(тук всеки има пълна свобода и
може да прави магиите както сърцето му подсказва).
Например вземете една ябълка, изречете три пъти заклинание,
което ще заръчате да се изпълни,
когато ябълката бъде изядена.
След това подарете ябълката на любимия човек
и чакайте резултата.





Вземете 3 конеца, всеки с по един от цветовете на земята, на слънцето и луната. Вземете ги и ги сложете завързани заедно
в керамичен съд. След 6 дни добавете малко екстракт от жасмин.
Притиснете всичко заедно. От това ще се получи мастило, с което ще изпишете квадрата. После вземете парче бял плат, което е било накиснато в ечемичена отвара и после изсушено. На този плат с мастилото напишете квадрата. Той трябва да бъде изписан в първия час на деня, когато може да се вижда. По-добре е да се чака в тъмното с материалите докато стане достатъчно светло, за да можете да ги виждате ясно. После направете квадрата /таблица 5 на 5, в която се нанасят следните букви/:


H B B N N
R H B N R
B R H B N
N B H R B

Когато той е готов го сложете между два плоски камъка в стаята си. След като е престоял там две нощи, изнеси го навън и кажи имената на двамата души, които трябва да се заобичат, на висок глас. Повтори това 3 дни. Това е всичко.

Ето една рецепта за магическа ароматерапервтична смес,която
може да помогне за прелъстяване,за сдобряване,при преговори,
когато е нужно да спечелите благосклонността на другите.Отвара
та беше изпитана и ефектът й се оказа невероятно мощен.

Ето как се приготвя:

нужни са ви 10 мл лосион,който няма аромат или е много слабо
ароматизиран,2 капки масло от лимон или цитронела,1 капка
масло от здравец,1 капка масло от сандалово дърво и 20 кап
ки масло от роза.

Смесете това добре.Когато искате да го използвате,намажете
ръцете си и след като се ръкувате,другият ще е готов да напра
ви всичко за вас.




Направете спиртна настойка от бяла лилиум, крем. Като настъпи пълнолуние и луната се вижда ясно, сипете тази настойка в неголяма чаша и кажете заклинанието::


"Сателло гибо, огада хамус.
Ибуль габулъ фаро, одабас ипака дебо.
Таль харгабла омиадокс, сам хадас рэдо.
Гибер халь агато, наидо маис лако".


Съхранявайте тази настойка после в съд с тъмни стени и слагайте на обекта на чувствата си по капка в яденето, не повече. Настойката се ползва както за омайване на мъже, така и в лесбийска връзка.



Цялата тема
ТемаАвторПубликувано
* zaklinaniq za liubov SomebodyElse   31.08.07 21:32
. * Re: zaklinaniq za liubov efrtp   09.09.07 13:51
. * Re: zaklinaniq za liubov Anuel   09.09.07 14:21
. * Re: zaklinaniq za liubov van_helsing   09.09.07 14:51
. * Re: zaklinaniq za liubov efrtp   09.09.07 20:29
. * Re: zaklinaniq za liubov SomebodyElse   05.10.07 11:58
. * Re: zaklinaniq za liubov Master of Sigils   06.10.07 10:24
Клуб :  


Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2018 Dir.bg Всички права запазени.