|
Тема |
Re: красота [re: nikoN] |
|
Автор |
stier66 (gastronom) |
|
Публикувано | 02.01.06 20:53 |
|
|
Привет...надявам се да не се засягаш..но знаеш 'по вкус и по цвет-таваришчи нет",а и моите мнения не са само личен вкус,а европеиска кухня,това работя дълги години ....
Не че така не са биле вкусни,ястията от дивеч,но има и някои одробности ...опитай..1.Без чесън за мариноване ,към соса и въобще на дивеч,той убива спец.вкус на дивеча/както и сам каза за оцета?Чесън може на агнешко ,на риба,свинско.....но на дивеч не.
2.Колкото по-малко подправки и зеленчуци толкова по добре по същата причина ,тук имаше право ,като предлагаш вариант за отделно запържване на зеленчука и месото и после зглобяване....
3.Пробвай капамата само с мн.лук и после зелето когато запичаш във фурна в открит съд..
4.И мн. мн. вино за марината,при печенето и после за притикване,
ха наздраве и стига че ставсам досаден........
|
| |
|
|
|