|
Тема |
за панирането! [re: Готвача] |
|
Автор |
АЗ () |
|
Публикувано | 21.08.00 09:57 |
|
|
Панираните ястия се наричали байгнети. Това научих от стари готварски книжки. И още една малка, но полезна тайна. За да полепнат по-добре върху панирания продукт - към жълтъчената смес или яйчената смес |белтъци и жълтъци разбити заедно| трябвало към тях да се капнат 5-6 капки олио. Така яйцата не се стичали много. За месо се следвали два принципа: или да е много тънко нарязано, или предварително да се запържи, свари или задуши.
Колкото до съставките в пържените пилета, не можах да се добера до нищо свестно, тъй като броя на билките и количеството им са фирмена тайна и готовата смес се доставя от Щатите. Нещо като формулата на Кока-кола.
|
| |
Здравейте, добри хора!
|
Готвача
| 13.08.00 21:26 |
Здравейте, добри хора!
| празен джоб:)
| 14.08.00 00:59 |
Здравейте, добри хора!
| Чревоугодник
| 14.08.00 13:33 |
Здравейте, добри хора!
| Hili
| 09.09.00 23:45 |
Здравейте, добри хора!
| Недоволна
| 14.08.00 14:20 |
Здравейте, добри хора!
| Готвача
| 14.08.00 22:00 |
Здравейте, добри хора!
| АЗ
| 15.08.00 18:47 |
Здравейте, добри хора!
| Недоволна
| 16.08.00 15:07 |
Do nedovolna
| Lumier2
| 24.08.00 11:12 |
Здравейте, добри хора!
| Флори
| 18.08.00 14:17 |
Здравейте, добри хора!
| Сладкиш
| 21.08.00 01:19 |
за панирането!
| АЗ
| 21.08.00 09:57 |
за Флори
| АЗ
| 21.08.00 10:05 |
za AZ
| ***
| 21.08.00 20:07 |
za .....
| АЗ
| 22.08.00 18:01 |
za .....
| ***
| 22.08.00 20:59 |
za .....
| АЗ
| 23.08.00 10:39 |
|
|
|
|