|  | | 
| 
          | 
              
                | Тема |  Re: кейк с червено вино, [re: vr.] |  |  | Автор | vr. (стар клубар) |  |  | Публикувано | 13.08.16 16:55 |  |  |  | 
        
 поредно издание :)
 записвам тук, да не забравя до следващия път.
 много сполучлива "глазура" се получава, като просто се настърже 1 черен шоколад на дребното ренде и се посипе върху още горещия кейк.
 шоколадът си се стопява едно "къдравко" такова и доста апетитно на вид.
 не баеш на никакви глазури :)
 и освен това някакси кейкът като че стана още по-сочен, шоколадът отгоре ли го позадуши и "позапечати" докато изстиваше не знам, но в крайна сметка резултатът е просто върхъ
 то се видях 1 ден в хлад това лято, та направих кейк на домочадието да се позаслади
 
 
 
 
 
 (този път виното беше мерло, най-обикновено прилично мерло за около 12 лева шишето.)
 
 
 
 
 |  |  |  |  
 |   | 
 |