|
Тема |
Re: петелът решава да умре. [re: MoPcKu] |
|
Автор |
cyrus-93580 ( ) |
|
Публикувано | 10.11.15 10:32 |
|
|
Аз правя или с гъби, или с картофи за "пълнеж" обикновено. Ако няма - печурки от магазина. Напоследък често се намират и царски печурки, които са още по-добри.
С горски гъби става най-добре, определено от 'безопасните" пачият крак за мен е номер едно.
Това с батата бе експеримент - за мен много успешен.
Предполагам и с тиква би станало, но аз имам сериозен проблем: повреден съм от малък. Бабите ми правеха божествени тиквеници и за мен тиквата, освен в тиквеник или варена с канела или на фурна с мед, не става за 'солени" ястия, в смисъл - получава се дисонанс между ароматно възприятие и вкус.
АКО ти нямаш подобен проблем, тиквата е ОК. Вероятно ще се развари напълно, обаче, което, предполагам, също не е проблем. Ще направи соса по-гъст и екзотичен.
Вибрациите на Земята се вдигат и ако искаме да оцелеем,трябва да променим храненето сиРедактирано от cyrus-93580 на 10.11.15 10:36.
|
| |
|
|
|