|
Тема |
Re: Тиган от инокс или... [re: Monica123] |
|
Автор |
Fish L (Емарципанена) |
|
Публикувано | 03.07.14 08:23 |
|
|
И аз подкрепям мнението ти!
Извинявай, че ме домързя да потърся по-детайлно, но точно с точка ми е любим! В него дори приготвям любимото пиле с броколи и сметана и пиле с ориз на сина ми
Ако не сменяме съдовете, трябва да спрат да работят фирмите
Бях до донесла от чужбина едно мъничко тиганче с дръжка от силикон, но като "запетайка" не дълга, защото беше червено, защото имаааах (ох, може и да имам, но се въздържам уж вече неудържимо влечение към ) магазини за домашни "злоупотреби", но трудно се поддържат блеснали.
Имам керамични съдове за печене, от които много съм доволна, особено, когато трябва да задържиш топло ястие. Но и този допълнителен топлинен процес трябва да се има предвид.
|
| |
|
|
|