|
Тема |
Re: Тиган от инокс или... [re: Fish L] |
|
Автор |
Monica123 (стар клубар) |
|
Публикувано | 02.07.14 17:50 |
|
|
Когато за първи път всех в ръцете си тигана, щях д аго изтърва. От тогав аостана култовия лаф у дома- е, сега разбирам как по филмите като праснеш някого с тигана и пада
+1
Напълно подкрепям.
Хем супер тежки, което ги прави не само не удобни, но и не желани за готвене, хем да търкаш, хем скъпи!
Ако си човек който готви регулярно е супер неудобно.
Да не забравяме, че готвенето си е и физически труд.
Аз лично предпочитам тефлоновите тигани и тенджери.
Лекички, не залепват, лесно се мият.
Като минат 5 години и ги сменям.До тогава издъжат.
Ако искаш вярвай, но си нося от България истински тави ТЕФАЛ произведени във Франция и съм супер говолна.
Тук просто няма такива по магазините( специално тави)
Тигана за палачинки си го купувам от Икея - евтино и качсвено.
Най-много използвам ето това:
|
| |
|
|
|