|
Тема |
Re: Фиши, скоро [re: impulce] |
|
Автор |
Fish L (Емарципанена) |
|
Публикувано | 30.06.14 22:54 |
|
|
За теб, от сърце
Нарязваш филийките на пръчици. В съд, в който могат да се побират, наливаш зехтин, В друг размесваш сирена (бяло, но да можеш да го настържеш, кашкавал, пармезан, гауда- изобщо с каквото разполагаш, прибавяш смлени подправки- черен пипер, червен пипер, разни зелени, африкански (аз имам подарък едни тунизийски шафран и въобще според вкуса).
Слагаш алуминиево фолио в съда за печене, ако не ти се мие задълбочено. Овалваш пръчиците в зехтина, после в другото и нареждаш в тавичката. Печеш до зачервяване. Ако не се изядат току що изпечени, са хубави и студени.
Бон апети!
|
| |
|
|
|