|
Тема |
Re: Фишче [re: dama spatia] |
|
Автор |
Fish L (Емарципанена) |
|
Публикувано | 29.03.14 10:24 |
|
|
Радвам се, че са ти оценили труда!
Аз не съм кой знае каква готвачка, но бих споделила с теб как действам с многолистното тесто от магазина (имам мерак да се науча сама д аго меся и без тов аползвам масло и за сладкиши и за готвене). Вечерта (или сутринта) го вадя от фризера и го оставям в хладилника да отпусне. Режа го с много остър нож, за да не се разваля многолистността му. Когато мажа с жълтък внимавам да не се стече отстрани, за да се надуе при печенето. Преди да го сложа да се пече слагам тавата в хладилника да се постегнат парчетата тесто.
Да не отговарям в нов пост, да кажа, че в моите воловани имаше и брюкселско зеле. В последно време толкова хубаво купувам!
|
| |
|
|
|