|
|
| Тема |
Re: Коледно меню [re: XlNG] |
|
| Автор |
MитpeШoпa (ОнзиСъщия123итн) |
|
| Публикувано | 10.11.13 21:52 |
|
|
|
"...Пържоли Карибите (пикантен) за мъже трябва да бъдат рецепта не сложно
Пържоли сухи, поставете в купа. Грейпфрутът стиснете сок през цедка. Изсипете и разбъркайте с Шери, оцет, табаско и лимонов пипер. Обелете чесъна и котлет. Пържоли всички кръг намазани с една-трета от марината и покрити часа в хладилника да се Маринова 1-2. Грил тиган топлина до. Пържоли сухо и палто с маслото. На грил тиган ще горещо, масло и пържоли над средните топлина на скара всяка страна Кук 6 минути, при прилагането на сол. Останалите марината със сол на вкус и сервирайте допълнително. Пържоли, важно е, че добре са окачени. По-добре бъдете търпеливи....
Е не е честно да плякаш видимо свестна рецепта, преведена с кьопава преводачка, без линк към оригинала. За лимонов пипер не съм чувал (човещина, предполагам). Знам 2-3 начина да беля лесно чесън, ама понятие си нЕмам как се бели котлет.
П.С. След Коледа ще опиша менюто на софрата където ще съм:)
THESE ARE MY PRINCIPLES. AND IF YOU DON'T LIKE THEM, I HAVE OTHERS.
| |
| |
|
|
|