|  | | 
| 
          | 
              
                | Тема |  Re: Какво има в млякото? [re: Kaлoмaин] |  |  | Автор | Deern ( ღ) |  |  | Публикувано | 19.04.13 22:43 |  |  |  | 
        
 В България киселото мляко е много по-кисело от всяко друго, което знам. Така че мога да си представя че не може да се определи колко по-кисело е станало
 
 Аз не бях яла българско кисело мляко от много години и преди 2 години като опитах, помислих че е развалено (а не беше) и въобще не ми хареса.
 
 Иначе доколкото знам киселите млека се правят от определена генерация бактерии и процесът е толкова контролиран + изискванията за издръжливост на транспортни и съхранителни бедствия, че въобще не се учудвам, че не се разваля бързо
 
 
 
 
 |  |  |  |  
 |   | 
 |