|
Тема |
Re: рулцето, рулцето [re: Eвpo] |
|
Автор |
Monica123 (пристрастен) |
|
Публикувано | 28.09.12 07:50 |
|
|
Ще споделя разбира се, с най-голямо удоволствие.
В дълбок тиган запържавам пресен лук, връзка спанак ,като изключа огъня добавям сол, натрошено сирене, много пресен копък и 3 яйца.
8-10 кори за баница, се мажат през 1 или 2 с разтопено малско и олио (смесено) и се поръсва малко трохи от сухар ( може просто да изпечеш една филия добре на тостера и да я оставиш да изсъхме) Целта на сухара е да попие от течостта на пълнежа.
Когато си мамазала половита от корите в опаковката слагаш половина от сместа и завиваш на руло.
Това разбира се се повтаря с другата чат.Двете рула се слагат едно до друго в тава.С ножа ги нарязвам леко на 45 градуда само от горе, както се цепва наденичка).Маже се с жълтък.
Става много бързо и винаги гостите го изяждат до дупка.
|
| |
|
|
|