|
Тема |
Re: за Великден [re: bobiO8] |
|
Автор |
mirror_ (mirror image) |
|
Публикувано | 31.03.12 16:54 |
|
|
Миналата година използвах посочената от теб рецепта и тази година, смятам да повторя. И като се има предвид, че за първи път правих козунак, получих напълно задоволителен резултат, за нещо, което почти не се меси.
По две такива бебчета от доза:
Но не стават леки, както е казано там. И противно на някои мнения, аз смятам, че истинските козунаци са си тежки. Като вземеш резен, усещаш запазилия се мирис, вкуса на естествения продукт, на конци, но в плътна консистенция. Като изядеш резен, усещаш, че действително си ял козунак, а не тестяна топка.
Дали имаш идея обаче, как да се съхранят, защото естествено изсъхват по-бързо, а не мога да изчакам последния момент, за да ги правя?
|
| |
|
|
|