|
Тема |
Дойде време да си [re: xamos] |
|
Автор |
Kиpo ( ) |
|
Публикувано | 27.06.11 13:09 |
|
|
припомня вкуса на въпросното месо:)
Те нямат една година инак още(миналия август били излюпени повечето) и последната я варих между час и половина и два, свари се отлично(под налягане - не повече от 30 минути, инак става твърде разварено).
Фъстъци...могат да се гледат, но никой не го прави, вероятно защото няма нъжната техника и раб. ръка. Като малък помня, някои години баба ми садеше в междуредията на едното лозе и ставаха много и хубави. Но е капризна култура с това загърляне на цветовете в земята, за да вържат(по смътни спомени).
Иначе за пържоли -стават, но зависи каква е кокошката. Носачките са между кило и кило и половина, хибридните - между 1.5 и 2, а имам една месна(обаче засега оттърва ножа, защото носи почти ежедневно огромни бели яйца, а уж месна) - на око е над три кила живо тегло. Пухкава, бяла и едвам ходи от тлъстина :) А като се засили е като (древно влечуго-"скоростен хищник"). Та като и пипам гърдите и бутчетата, със сигурност биха станали страхотни пържоли, просто има много материал и е крехък:)
Тъй че- зависи.
наистина ми е тъжно, 4е толкова интелигентно мом4е като теб яде месоРедактирано от Kиpo на 27.06.11 13:12.
|
| |
|
|
|