| 
	
 | 
	
          
            
              
                | Тема | 
                   Дойде време да си [re: xamos] | 
                 |  
| Автор | 
Kиpo  ( ) | 
 |  
| Публикувано | 27.06.11 13:09 | 
 
 |  
 
 |  
        | 
         
        
  
        
				припомня вкуса на въпросното месо:)
 
 Те нямат една година инак още(миналия август били излюпени повечето) и последната я варих между час  и половина и два, свари се отлично(под налягане - не повече от 30 минути, инак става твърде разварено).
 Фъстъци...могат да се гледат, но никой не го прави, вероятно защото няма нъжната техника и раб. ръка. Като малък помня, някои години баба ми садеше в междуредията на едното лозе и ставаха много и хубави. Но е капризна култура с това загърляне на цветовете в земята, за да вържат(по смътни спомени).
 Иначе за пържоли -стават,  но зависи каква е кокошката. Носачките са между кило и кило и половина, хибридните - между 1.5 и 2, а имам една месна(обаче засега оттърва ножа, защото носи почти ежедневно огромни бели яйца, а уж месна) - на око е над три кила живо тегло. Пухкава, бяла и едвам ходи от тлъстина :) А като се засили е като (древно влечуго-"скоростен хищник"). Та като и пипам гърдите и бутчетата, със сигурност биха станали страхотни пържоли, просто има много материал и е крехък:)
 Тъй че- зависи.
 
 наистина ми е тъжно, 4е толкова интелигентно мом4е като теб яде месоРедактирано от Kиpo на 27.06.11 13:12. 
        
        
  
          |  | 
 |    |   
 
 |  
 |   
 |