| 
	
 | 
	
          
            
              
                | Тема | 
                   Re: Кое "прясно"? [re: Kиpo] | 
                 |  
| Автор | 
Sapiens (The Pope's Boss) | 
 |  
| Публикувано | 24.03.11 23:22 | 
 
 |  
 
 |  
        | 
         
        
  
        
				... И си абсолютно прав... 
 Лиофилизираната мая е "спасителен" вариант, когато няма откъде да намериш прясна.
 Освен това, лиофилизираната мая прави ситни мехурчета и е "по-вяла" от живата, която пък е много по-енергична и прави едри мехурчета, да не говорим, че аромата на хляба от живата е много по-истински и несравнимо по-приятен.
 Не знам дали употребата на "био"-брашно не е 100% плацебо, но трудно ще повярвам, че едно растение, което се е развивало хиляди години, ще получи "по-особени" свойства, единствено, защото се е отглеждало на по-чиста почва или е поливано с по-чиста вода... Нищо по-естествено от нормалното и естественото няма и не може да има.
 Да напомням ли за вица за дева Мария и светиите, които дискутирали по какъв начин да зачене и как се е стигнало до никнейма "Златоуст", отнесено към свети Иван?
  "Единствено човешката глупост конкурира по безкрайност Вселената"
        
        
  
          |  | 
 |    |   
 
 |  
 |   
 |