|
Тема |
Re: Готвя с басмати, а моите пуйки [re: Melany99] |
|
Автор |
Termostat (повреден) |
|
Публикувано | 07.12.10 09:55 |
|
|
Няма басмати ,на чийто пакет да не пише колко време трябва да го вариш. А колко време се пече една пуйка, зависи от много неща.
Между другото, басмати не е подходящ за точно тази рецепта,
Сигурен съм, че знаеш, че във всеки супермаркет има поне 6 вида ориз с различна едрина и качества. Басмати е за открити гарнитури, миксове,канапета и т.н.
Познавам около 10 вида ориз и наистина е много важно какъв се използва, а не толкова колко е скъп.
|
| |
Коледна пуйка, пълнена със сармички
|
Буболечка
| 02.12.10 11:28 |
Re: Коледна пуйка, пълнена със сармички
| Жe
| 05.12.10 19:37 |
Re: Коледна пуйка, пълнена със сармички
| Capa _
| 05.12.10 19:39 |
Re: Коледна пуйка, пълнена със сармички
| Гинec
| 05.12.10 19:57 |
Re: Коледна пуйка, пълнена със сармички
| Жe
| 09.12.10 16:15 |
Re: Коледна пуйка, пълнена със сармички
| gogobravo
| 10.12.10 09:47 |
Re: Коледна пуйка, пълнена със сармички
| Гинec
| 10.12.10 13:56 |
Re: Коледна пуйка, пълнена със сармички
| martyr
| 10.12.10 16:54 |
Re: Коледна пуйка, пълнена със сармички
| Гинec
| 11.12.10 19:08 |
Само да попитам,
| Melany99
| 06.12.10 21:47 |
Re: Само да попитам,
| Termostat
| 06.12.10 23:21 |
Готвя с басмати, а моите пуйки
| Melany99
| 07.12.10 04:29 |
Re: Готвя с басмати, а моите пуйки
| Termostat
| 07.12.10 09:55 |
Темата не е за видовете ориз и времето
| Melany99
| 08.12.10 18:06 |
Re: Само да попитам,
| bobiO8
| 07.12.10 08:33 |
Re: Само да попитам,
| Kиkc
| 08.12.10 09:06 |
Това имах предвид.
| Melany99
| 08.12.10 18:08 |
Като цяло...
| Дokи
| 07.12.10 08:54 |
Re: Коледна пуйка, пълнена със сармички
| Mишo Шaмapa
| 07.12.10 23:06 |
Re: Коледна пуйка, пълнена със сармички
| Гинec
| 08.12.10 13:13 |
Re: Коледна пуйка, пълнена със сармички
| Mишo Шaмapa
| 10.12.10 12:23 |
Re: Коледна пуйка, пълнена със сармички
| Гинec
| 10.12.10 13:54 |
Re: Коледна пуйка, пълнена със сармички
| vyprosche
| 10.12.10 14:32 |
Респект!!!
| gogobravo
| 10.12.10 09:40 |
|
|
|
|