|
Тема |
Благодаря! [re: expert /ne vinagi /] |
|
Автор |
himbeer (седмият елен) |
|
Публикувано | 31.10.10 21:10 |
|
|
Там намерих нещо, което не знаех как се казва, а съм го яла и ми харесва.
В Турция има и така нареченият Шахски кайсер /Sahin kayseri/ - това е кайзерована пастърма само от телешко бон филе. Ето ти го да го видиш.
Има и картинка в темата, това е супер
А другото:
но месото става твърдо,пък на мен ми се иска нещо по-меко и крехко
Нали месото трябва да е твърдо и да се реже на тънки шайби?! Знам, че има различни, но тази тема тук май е за твърдата пастърма, иначе трябва да се свари както обикновена шунка.
Аз ядох пастърма от България, бше страхотна и беше много твърда.
Имаше тъмен цвят и един конец, не беше облепена с подправки. Беше от телешко месо.
by himbeer
|
| |
|
|
|