|
|
| Тема |
Re: Чимичури (Molho Chimichurri) [re: XlNG] |
|
| Автор |
Sapiens (The Pope's Boss) |
|
| Публикувано | 28.10.10 23:01 |
|
|
|
За говедата е вярно за всяка точка на света...
Ти вземи направи соса, защото поне той със сигурност може да стане перфектно по нашите ширини, а за хубаво парче говежда със сланинка и кожа ще трябва да говориш с някой познат месар.
Във всеки случай, не продължителното печене, а ниската и равномерна температура е това, което прави говеждото сочно.
На практика, отвътре трябва да бъде силно "алангле" и да се топи в устата при това. Ако е нормално изпечено, т.н. "all done", сигурно никой няма да може да му се наслади, защото почти сигурно ще стане доста жилаво, какъвто си му е нравът на говеждото.
| |
| |
|
|
|