|
Тема |
Re: Чимичури (Molho Chimichurri) [re: Sapiens] |
|
Автор |
XlNG (късмет) |
|
Публикувано | 28.10.10 10:51 |
|
|
Едно пояснение. Изпеченото „на скара на дървени въглища филе“ изобщо не се пече на скара и дървени въглища. Пече се цялото филе заедно със сланината около него. Поставя се не върху, ами отстрани на жарта, като се внимава мазнината да не капе в огъня. Пече се много бавно! От запалването на огъня до сервирането е необходим цял ден. Аз пекох веднъж и стана горе-долу добре. Парчето беше около 8 кг и стана едва за вечеря.
Аржентинските говеда живеят пулудиви и месото им е по-различно от европейския вариант. Освен това не съм виждал в България да продават филе за асадо, с около два см тлъстина.
Успех!
|
| |
|
|
|