|
Тема |
Re: "Триетажно меню" [re: Asen38] |
|
Автор |
bobiO8 (член) |
|
Публикувано | 19.10.10 22:03 |
|
|
Асене, ли имаш предвид?
Ето и превода.
Песто печено шунка-обвивка, сушени домати и ивички зеленчуци
Основно ястие на "Перфектната вечеря" от 14.10.2010
1 бр Телешко месо
10 Шайба Парма шунка
Песто:
1 връзка Босилек
100 гр. Пиния пресни
70 гр. Пармезан
3 броя Чесън
125 мл Зехтин
1 щипка Сол
Доматен сос:
1 бр Лук
500 грама Домати, пресни
1 пакет Сушени домати
500 мл Зеленчуков бульон
1 пакет Маслина
1 щипка Босилек
1 изстрел Масло
Жулиен зеленчуци с тестени изделия (ако е необходимо):
1 пакет Талиатели
1 бр Тиквички
1 връзка Моркови
На първо място, подготовка на песто. Това кедрови ядки, босилек и отделят оскубани обелени скилидки чесън в кухненски робот и котлет, докато зелена паста. Пармезан нарязан на малки парчета, за да даде на паста и се разбърква постепенно с маслото до паста. След сезон на вкус със сол, може би.
Загрейте фурната до 80 ° С. (конвекция не се препоръчва). В телешко филе и сух път от продължителността шунка диагонално една до друга по протежение на борда. Сега, от едната страна на филе с песто веднъж богат и го поставете върху приготвената бекон. Горният слой и с песто и бекон пъти през филета. Страните и заключителни плътно с прежда.
Пакетът, пуснати на фурна багажник и се пече във фурната на средно шелф подпомагане най-малко 3 часа. Преди сервиране, извадете прежда.
Избягване на двойното на доматен сос за месо, домати, да ги избелвам, нарязани на кожата и намаляване на месото на малки парченца. Премахване на лук на кубчета и се запържва в олио, след което добавете доматен парчета и да се готви за 45 минути. Сварете зеленчуков бульон. Тогава сушени домати и се прибавят нарязаните маслини и се готви за кратко. доведе до по-печените.
За почистване на ивички зеленчуци с юфка първия тиквички и моркови и нарязани на тънки ивици. След това заедно с юфка с тънки ленти от тиквички и моркови в подсолена вода и варете - се появи заедно - Да служи като гарнитура.
Да станеш човек е изкуство.Редактирано от bobiO8 на 19.10.10 22:18.
|
| |
|
|
|