Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Мнения
Наука
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:52 14.07.25 
Клубове/ Хоби, Развлечения / Готварски рецепти Пълен преглед*
Информация за клуба
Тема Re: "Триетажно меню" [re: Гинec]
Автор Asen38 (ентусиаст)
Публикувано19.10.10 21:42  



Извинявайте че нямам много време но ето на бързо:
Pestobraten im Schinken-Mantel
auf getrockneten Tomaten und Gemuesejulienne
von 18.10.10
Produkte
• 1 Парче Телешко
• 10 филиики пармашунка
• За Pesto:
• 1 връзка Basilikum
• 100gr пресни пиниен frische Pinnienkerne
• 70gr Parmesan
• 3 St. чесън Knoblauchzehen
• 125 mlЗехтин Olivenol
• 1 щипка сол
Tomatensosse
• 1 лук
• 500 gr месески домати
• 1 пакетче сухи домати
• 500ml зеленчуков бельонGemuese Bruehe
• 1 Пакетче маслини Pьеckchen Oliven
• 1 върх на ножа босилек
• Msp Basilikum
• 1 пръски зехтинSchuss Oel
Tagliatelle mit
Зелевчукови жулиениGemuesejulienne
1 връзка моркове
• 1 тиквичка

Направата
Направи си пестото: В робота прибавяш пиниен и листата на Basilikumblätter и скелитките чесън и ги смели на каша.Прибавят се Parmesan на малки късчета, и малко зехтин и ги смилаш, евентуелно слагаш и малко сол на вкус.

Сгряваш фурната на печката на 80о (но без венилатор). Месото се измива и подсушава. С остър нож правиш отвор на дълго във филето и го напълваш с пестото и го оставяш на страни. Сега подреждаш филииките шунка една до друга. Намазваш месото с песто и го поставяш върху подредените филиики , намзваш и останалине 3 страни с песто, завиваш долните филиики на горе и ги покриваш от горе на долу с други филиики за да стане един истински затворен пакет и го завързваш със шнур.

Сега слагаш пакета в намазнена форма го поставяш на средната скара.
И следва търпение - печеш го 3 часа на 80 о. Преди сервирането швура се маха.

За доматения сос - бланшираните домати се нарязват на малки парченца . Ситно нарязяния лук се запържна леко и се прибавят доматите и всичкото се вари ca. 45 Minuten. Прибавя се зеленчуковия бульон и сушените домати нарязани на дребно. Също се прибавят и нарязаните са кръгчена маслини и още ваднъж се свъзвират. Така направентия сос е Шпигела т.е. основата върху което се поставя всичко друго
МОЖЕ ВИЕ ДА ГО ПРАВИТЕ ДРУГО ЯЧЕ, НО МОЯ сос Е ТАКА

Правиш жулиени от морковите и тиквичката и заеадно с Tagliatelle се сваряват в подсолена вода, разбъркват се и те ще са гарнитурата съм печеното


Тортата е с орехи



Цялата тема
ТемаАвторПубликувано
* "Триетажно меню" Asen38   01.10.10 21:42
. * Re: "Триетажно меню" Гинec   01.10.10 21:49
. * Re: "Триетажно меню" Фиш   01.10.10 23:10
. * Това ще отнеме средно 3 часа martyr   01.10.10 23:49
. * Re: Това ще отнеме средно 3 часа Asen38   02.10.10 02:18
. * Re: Това ще отнеме средно 3 часа Asen38   02.10.10 12:08
. * Re: Това ще отнеме средно 3 часа Asen38   02.10.10 12:20
. * Re: Това ще отнеме средно 3 часа slynze   02.10.10 14:24
. * Re: Това ще отнеме средно 3 часа Asen38   02.10.10 23:28
. * Re: Това ще отнеме средно 3 часа Фиш   02.10.10 17:35
. * Re: Това ще отнеме средно 3 часа Asen38   03.10.10 00:08
. * Re: Това ще отнеме средно 3 часа bobiO8   03.10.10 00:18
. * ало Боби Asen38   03.10.10 14:31
. * Re: ало Боби Asen38   03.10.10 14:46
. * Re: ало Боби Kaлoмaин   05.10.10 20:10
. * Re: Това ще отнеме средно 3 часа slynze   03.10.10 14:37
. * Re: Това ще отнеме средно 3 часа Asen38   03.10.10 14:58
. * Re: Това ще отнеме средно 3 часа Фиш   03.10.10 15:49
. * Re: Това ще отнеме средно 3 часа Asen38   03.10.10 19:43
. * Re: Това ще отнеме средно 3 часа Фиш   03.10.10 21:41
. * Фиши Asen38   03.10.10 23:06
. * Re: Фиши Asen38   04.10.10 23:53
. * Re: Супа bobiO8   05.10.10 08:55
. * Bobi Asen38   05.10.10 09:06
. * Re: Bobi bobiO8   05.10.10 09:11
. * Re: Bobi Asen38   05.10.10 20:03
. * Re: Фиши bobiO8   05.10.10 09:08
. * Re: Фиши impulce   05.10.10 18:55
. * Re: Фиши Asen38   05.10.10 19:46
. * Re: Фиши Sapiens   13.10.10 12:21
. * Sapiens Asen38   13.10.10 14:58
. * Re: Sapiens Sapiens   13.10.10 17:17
. * Re: Sapiens Гинec   13.10.10 17:30
. * Намерих в нета: Гинec   13.10.10 17:56
. * Re forti   19.10.10 10:34
. * Re: Това ще отнеме средно 3 часа Kaлoмaин   05.10.10 20:09
. * Re: Това ще отнеме средно 3 часа Asen38   13.10.10 10:00
. * Re: Това ще отнеме средно 3 часа Kaлoмaин   13.10.10 19:14
. * Re: "Триетажно меню" Asen38   19.10.10 00:28
. * Re: "Триетажно меню" Гинec   19.10.10 18:43
. * Re: "Триетажно меню" forti   19.10.10 19:44
. * Re: "Триетажно меню" Гинec   19.10.10 20:09
. * Re: "Триетажно меню" Фиши   19.10.10 20:56
. * Re: "Триетажно меню" Гинec   19.10.10 21:16
. * Re: "Триетажно меню" Asen38   19.10.10 21:44
. * Re: "Триетажно меню" Asen38   19.10.10 21:42
. * Re: "Триетажно меню" bobiO8   19.10.10 22:03
. * Re: "Триетажно меню" Asen38   19.10.10 22:49
. * Re: "Триетажно меню" Asen38   20.10.10 03:02
. * Re: "Триетажно меню" bobiO8   20.10.10 08:17
. * Re: "Триетажно меню" Гинec   19.10.10 22:04
. * Re: "Триетажно меню" Asen38   20.10.10 03:18
. * Re: "Триетажно меню" forti   25.10.10 22:20
. * Форти! Asen38   27.10.10 16:30
Клуб :  


Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.