|
Тема |
Re: И къде е пуддинга? [re: himbeer] |
|
Автор |
Sapiens (The Pope's Boss) |
|
Публикувано | 13.10.10 11:35 |
|
|
Ха-ха-ха, значи, след като у нас има "мляко с ориз", китайците и да не си помислят да го консумират по някакъв друг начин, освен с мляко и захар, isn't it?...
Ако излезем извън шеговитата форма, нещата са по-различни...
Пудинг е видово название, като "супа", например...
Пудинг може да се направи от всичко на света, стига да има наличие на разбити белтъци, загрята фурна и забрана да се отваря вратичката на фурната за 15 мин. поне.
При пудинга белтъците играят ролята на маята в хляба - мехурчетата и при двата случая служат за "скелет, арматура" на останалата смес, докато се втвърди достатъчно при печенето и така се получава обем на това, което печеш.
Абсолютно идентично, както при всичките видове хляб, така и при пудинга.
От както се помня като съзнателен човек, винаги ми е била чужда догмата: "То ТАКА се прави!".
За мене робуванети на тази догма издава наличието на скован, затворен за новостите и различните варианти ум и конформистки начин на мислене...
Редактирано от Sapiens на 13.10.10 17:30.
|
| |
|
|
|