| 
	
 | 
	
          
            
              
                | Тема | 
                   И да се отбележи за протокола! | 
                 |  
| Автор | 
rade6ki (професионалист) | 
 |  
| Публикувано | 12.10.10 00:20 | 
 
 |  
 
 |  
        | 
         
        
  
        
					
				
			 
				Суровата туршия е направена!3 глави карфиол,3 кг. моркови,2 кг.запъстрели дребни доматчета,1 кг. чушки селски,целина-една връзка,500 гр. сол и една бутилка оцет,другото е вода до запълването на 25 л. бидонче.(Едва ги натиках вътре тия зарзавати,но се събраха.Сега следва претакане 2 седмици,но после е много вкусно.От няколко години правя  така и винаги става.Ние я изяждаме бързо,но ако остане я разпределям в 3 литрови буркани,като заливам с нейната саламура и добавям па 6 аспирина на буркан.
  
        
        
  
          |  | 
 |    |   
 
 |  
 |   
 |