|
Тема |
И да се отбележи за протокола! |
|
Автор |
rade6ki (професионалист) |
|
Публикувано | 12.10.10 00:20 |
|
|
Суровата туршия е направена!3 глави карфиол,3 кг. моркови,2 кг.запъстрели дребни доматчета,1 кг. чушки селски,целина-една връзка,500 гр. сол и една бутилка оцет,другото е вода до запълването на 25 л. бидонче.(Едва ги натиках вътре тия зарзавати,но се събраха.Сега следва претакане 2 седмици,но после е много вкусно.От няколко години правя така и винаги става.Ние я изяждаме бързо,но ако остане я разпределям в 3 литрови буркани,като заливам с нейната саламура и добавям па 6 аспирина на буркан.
|
| |
|
|
|