Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Мнения
Наука
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:47 15.07.25 
Клубове/ Хоби, Развлечения / Готварски рецепти Пълен преглед*
Информация за клуба
Тема Re: Интересно за бамята: [re: vyprosche]
Автор ellina (legal alien)
Публикувано30.09.10 11:37  



Не поемат от оцета, изпробвано е, аз оставям бамята в оцет докато подготвям останалите продукти, горе долу 20-30мин. Важно е само след това да се изплакнат много добре, не стават кисели, маха се само това лигавото вещество.
Особено важно е да се накисне в оцет, ако бамята е прясна, не знам как обработват замразените, но те не са толкова лигави.

Ох, след мойте обяснения на човек ще му се отще да яде бамя, исках само да кажа, че не поемат киселина от оцета





Цялата тема
ТемаАвторПубликувано
* Интересно за бамята: _maycal   30.09.10 08:51
. * Re: Интересно за бамята: vyprosche   30.09.10 10:41
. * Re: Интересно за бамята: ellina   30.09.10 11:37
. * Re: Интересно за бамята: _maycal   30.09.10 12:52
. * Re: Интересно за бамята: slynze   30.09.10 14:24
Клуб :  


Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.