|
Тема |
Re: Червен пипер [re: papyy] |
|
Автор |
Sapiens (The Pope's Boss) |
|
Публикувано | 08.09.10 18:42 |
|
|
papyy, вече съм убеден, че си гений...
Това, с изпарителите на фризера и хладилника просто е абсолютно гениално. Едновременно на сянка и едновременно на "кротка" топлина, а на всичкото отгоре и на възходящ въздушен поток, който винаги съществува на такова място...
Просто нямам думи от възхищение.
Обаче нещо не ми станаха много ясни две неща -
печени чушки в хладилника и семенниците, просто не бях чувал да се сушат (така е, хладилникът изсушава, въпреки твърденията на един "професионален готвач", че хладилникът и фризерът овлажнявали продуктите) печени чушки.
Виж, по отношение на тънките ципи, положението е много сложно - тъмночервените месести чушки, все пак са капиите, не съм се замислил за сортовете, които хем са силно червени, хем са с тънка ципа.
Според мене, най-тънкоципести са Сиврията, според дългогодишния ми опит, но те пък не са месести...
Доколкото знам, у нас се прави червен пипер от специален сорт чушки - Гороглед.
Не съм го виждал, както се казва, "на живо".
Виж, за лютите си абсолютно права.
|
| |
|
|
|