|
Тема |
Re: Червен пипер [re: Kaлoмaин] |
|
Автор |
papyy (стара коткарка) |
|
Публикувано | 08.09.10 12:36 |
|
|
АЗ суша по унгарска рецепта чушките на парчета. Като слагам печени в хладилника и засушавам семенниците. Оттам има най-много сухо вещество.
На сянка както каза Сапи. След това го меля в кухненския робот и готово.
Колкото по малка и нежна е ципата на чушките толкова по-хубав става червения пипер. Не купувай капии.
Ако става въпрос за люти чушки, то избирай не най-душманските сортове, защото след това ще имаш проблеми със стомаха и още по-лошо на митницата.... :(((((( Лютите червени чушки по принцип суша на връзки около хладилника и фризера там е топло и сухо отзад до изпарителите. Иначе цели сухи пиперки си купувам, мухлясват ми.
МОЛЯ подкрепете читанка.инфо
http://bgpetition.com/chitanka_info/index.html
|
| |
|
|
|