|
Тема |
Re: Я да те бъзна нещо...... [re: chavdar4e] |
|
Автор |
papyy (стара коткарка) |
|
Публикувано | 17.06.10 09:41 |
|
|
Ние се храним със запасите от фризера и малко позапържваме заленчуци.
Сърнешкооуууу? Трудно се готви. Както всяко дивечово месо. Ако ти харесва месцето и ти се дават толкова пари, защо не? / На мен ми поискаха по 25 лв на килограм за сърнешко месо. стори ми се скъпичко? /
Аз го кисна в студена маринада в хладилника и после го мажа с олио и престоява 12 часа и го пълня с гъби, ориз, пушено сирене и стафиди. Намазвам с олио още веднъж, завивам с фолио нашироко, за има място за малко бира и пека на 150 градуса. Като се задуши махам фолиото, мажа със смес от малко захар, сол, червен пипер и стопено масло и запичам за 10 минути за коричка.
Плънката може да се сложи и кайма, но нали и аз трябва да хапна, няма да си гготвя готвя специално.
|
| |
|
|
|