|
Тема |
Re: Само да попитам [re: Sapiens] |
|
Автор |
MитpeШoпa (ОнзиСъщия123итн) |
|
Публикувано | 09.06.10 23:58 |
|
|
Последните два активизирани линка не ми се отварят ама според първия в твоя пост (и постинга на Фиш) най сетне загрях що е то "пасатор". Най любимия ми уред в кухнята ми и най интензивно ползвания. След хладилника де, он бачка 24/7
ОК, утре четвъртък, пазарен ден, тако и вако съм ниско със замразените пасирани домати, купувам си нови домати, взимам на заем от някоя комшийка малко захар и правя гаспачо по твойта рецепта.
П.С. Напълно оф топик "доматена супа", два въпроса от мързелан:
1. Как да сваря ГОЛЕМО количество ориз (в към 6 литрова тенджера с дебело дъно) и после да го съхраня в хладилника/фризера. Ама да не е като каша а отделни зърна.
2. Същия въпрос за картофи освен във формата "пюре". Да ги съхранявам цели (голЕЕЕЕми, към юмрук големина) да ги режа на пол'винки, четвъртинки...
Питам щот тук са страшни жеги и хич не ми се върти в кухнята , предпочитам веднъж седмично да страдам и после само да затоплям в микровълновата печка/фурна.
THESE ARE MY PRINCIPLES. AND IF YOU DON'T LIKE THEM, I HAVE OTHERS.
|
| |
|
|
|