|
Тема |
Re: Свинско филе НА СКАРА [re: Sapiens] |
|
Автор |
MишoШaмapa (най-добрия) |
|
Публикувано | 06.05.10 11:42 |
|
|
Виж сега, аз и пилето сме като ти и филолгията Не мога да схвана идеята ти - всяко месо което се пресрочи става жилаво. Без значение какво е.
Отделно, пак ти казвам пилешкото е най-лесното месо за правене и стига да ползваш прясно, да не го обръщаш много и да не го изпуснеш със соковете при печене - няма как да го оплескаш. Не ходиш по ресторанти, но дори и там отдавна го докарват перфектно. Философия няма - и аз не съм срещал хора които да имат описаните от тебе проблеми.
Не ми е ясно на какво печеш (май не на дървени въглища), но няма никакъв начин цяла гърда да я опечеш за "много кратко%
|
| |
|
|
|