|
Тема |
Re: Свинско филе НА СКАРА [re: MишoШaмapa] |
|
Автор |
Sapiens (The Pope's Boss) |
|
Публикувано | 05.05.10 23:00 |
|
|
Това изцяло си е твое мнение.
Колкото до пилешкото филе, имам изключително специална технология, изпипана до стотни от процента и безотказна, но ти явно не си запознат с нея. Ако искаш, ще ти изпратя линкове...
Идеята е, че пилешкото филе изисква буквално нищожно време за температурна обработка и ако това време се просрочи, от невероятно сочно и вкусно месо, филето става сухо и негодно за гурманско наслаждение...
Всъщност, не ти трябва линк, сега видях, че на 17.12.2009 г. си се запознал с тази технология и даже си коментирал...
Все пак, ето ти и линка...
"Истината рядко е чиста и никога проста.“ - Оскар Уайлд
|
| |
|
|
|