|
Тема |
Re: МЕСА НА СКАРА [re: impulce] |
|
Автор |
Sapiens (The Pope's Boss) |
|
Публикувано | 01.05.10 18:22 |
|
|
Един съвет - към картошките, особено ако са и пресни - една намачкана скилидка чесън или ситно нарязан един стрък пресен чесън, плюс няколко капки оцет.
А за скарата - това, с червения лук, май си е хубава родна идея (ако не е турска,че турците много отдавна са ни надсвирили по гастрономски идеи...), т.н. "друсан кебап"... Освен, че прави скарата по-сочна, на практика ти осигурява и една перфектна гарнитура.
Аз винаги така правя пържения черен дроб, след което винаги най-искрено се учудвам как човек може да изяде такова безумно количество...
"Истината рядко е чиста и никога проста.“ - Оскар Уайлд
|
| |
|
|
|