|
Тема |
Re: МЕСА НА СКАРА [re: Sapiens] |
|
Автор |
Milley () |
|
Публикувано | 01.05.10 12:46 |
|
|
Мога да ви дам само един съвет относно печенето на скара.
Начуквам месото, осолявам го и и ръсвам по малко чер пипер. Така го оставям да престои 2-3 часа. Мятаме го на скарата, предварително намазана с наполовина разрязан лук. Опечените пържоли слагаме в съд с похлупак и същия този съд поставяме над друг съд с гореща вода /на парна баня/. Отвреме на време загрявам водата, ако все още не предстои сервиране. Изпробвано и изпитано от мен лично - пържолите си остават крехки, крехки - направо супер. Нищо друго не правя за сочност.
За да те уважават, трябва да си нагаждач, ако ли не - и сам войнът е войн.
|
| |
|
|
|