|
Тема |
Re: papyy [re: ellina] |
|
Автор |
Sapiens (The Pope's Boss) |
|
Публикувано | 29.04.10 18:34 |
|
|
За съжаление, това е въпрос на вкусови възприятия...
Аз от десет години съм принуден да употребявам като единствена мазнина зехтин екстра върджин, но и досега не мога да свикна и да възприема аромата му като деликатесен...
С разума си знам (а и нямам нищо против), че това е най-полезната за човешкия организъм мазнина, но слънчогледовото олио, с което съм свикнал от дете си ми е по-привично и по-приятно вкусово.
Затова твърде често правя йезуитски комбинации, като смесвам в най-различни пропорции, според случая и ситуацията, зехтин с олио или зехтин с олио и масло.
Такива комбинации имат най-различни, търсени от мене изрично, свойства - от по-висока температура на загряване, през по-висока степен на омазняване, до по-интересен аромат.
"Истината рядко е чиста и никога проста.“ - Оскар Уайлд
|
| |
|
|
|