|
Тема |
Re: Въпрос за зехтина [re: papyy] |
|
Автор |
Sapiens (The Pope's Boss) |
|
Публикувано | 28.04.10 20:50 |
|
|
Плюсът на "много мазния" зехтин е, че има изключително голям коефициент на омазняване, т.е., прави невероятно фин, но плътен маслен филм върху продуктите.
Примерно, с буквално 5-6 капки хубав зехтин може да се омазни чудесно цяла купа зелена салата, което е "божия благодат" за всички, които по най-различни причини са принудени да се хранят здравословно и щадящо.
Отскоро в България вече се появиха и пулверизаторите за мазнини, и , които са огромно удобство във всеки един смисъл...
"Колкото по-умен е човек, толкова по-лесно се признава за глупак..."Редактирано от Sapiens на 28.04.10 21:10.
|
| |
|
|
|