|
Тема |
Re: Въпрос за зехтина [re: papyy] |
|
Автор |
Sapiens (The Pope's Boss) |
|
Публикувано | 28.04.10 16:08 |
|
|
Папи, има една огромна тема за зехтина в Архива, сигурно преди 3-4 години, в която сме разнищили всичко по темата...
Това, което мога да ти кажа е, че колкото е по-качествен един зехтин, толкова е по-гаден на вкус - нагарча сериозно, плътно мазен е и най-вече е направо зелен.
Друго, по което се съди за качеството му - ако го сложиш за една нощ в хладилника, на сутринта ще видиш една сериозна восъчнобяла утайка на дъното, която "отзвучава"едва, когато се затопли до стайна температура.
Най-вероятно този зехтин, който са ти подарили, е със супер качество.
Честито и със здраве да си го ползваш!
"Колкото по-умен е човек, толкова по-лесно се признава за глупак..."
|
| |
|
|
|