|
Тема |
Re: papyy [re: papyy] |
|
Автор |
AGLER () |
|
Публикувано | 23.03.10 21:09 |
|
|
Папи,
аз поне 4-5 пъти в годината правя биволски суджуци, но винаги се изяждат още сурови, прекарани през скарата. Колкото до филетата - ами никога сърце не ми е давало да суша, и соля пресни филета, те са първото нещо което се изяжда.
Освен това съм сигурен, че никога не бих могъл да постигна резултата на Карловската луканка или на луканките на Маджаров, вкусни са ми, та ако ще да ги правят и от талаш, не от обрезки. За това тези неща предпочитам да си ги купувам, при това в количество колкото да се изяде веднага. Тоест, дори и да е по голямо количеството, пак си се изяжда "веднага" от пуста лакомия.
|
| |
|
|
|