| 
	
 | 
	
          
            
              
                | Тема | 
                   Re: Как запазвате? [re: Asen38] | 
                 |  
| Автор | 
Sapiens (The Pope's Boss) | 
 |  
| Публикувано | 21.03.10 12:42 | 
 
 |  
 
 |  
        | 
         
        
  
        
				 Разбира се, много хора, когато направят по-голямо количество домашни месни продукти и има опасност да пресъхнат, си ги увиват в хартия, запечатват в полиетиленови пликове всяко поотделно и си ги държат във фризера. След изваждане и размразяване просто няма разлика във консистенцията и вкуса.
 Това е, защото има много малко влага в подобни продукти.
 По този начин се съхраняват съвсем пресни козунаци и хляб.
 Такива продукти са си като пресноизпечени след размразяване.
 Съвсем друг е въпросът при меса и зеленчуци, които съдържат много влага, но това е друга тема, която често сме дискутирали.
 Но, ако те интересува и не можеш да откриеш информация в архива, свиркай, ще я подновим пак до края на лятно-есенния сезон...
  "Ако искаш любов, вземи си куче..."
        
        
  
          |  | 
 |    |   
 
 |  
 |   
 |