|
Тема |
Re: Как запазвате? [re: Asen38] |
|
Автор |
Sapiens (The Pope's Boss) |
|
Публикувано | 21.03.10 12:42 |
|
|
Разбира се, много хора, когато направят по-голямо количество домашни месни продукти и има опасност да пресъхнат, си ги увиват в хартия, запечатват в полиетиленови пликове всяко поотделно и си ги държат във фризера. След изваждане и размразяване просто няма разлика във консистенцията и вкуса.
Това е, защото има много малко влага в подобни продукти.
По този начин се съхраняват съвсем пресни козунаци и хляб.
Такива продукти са си като пресноизпечени след размразяване.
Съвсем друг е въпросът при меса и зеленчуци, които съдържат много влага, но това е друга тема, която често сме дискутирали.
Но, ако те интересува и не можеш да откриеш информация в архива, свиркай, ще я подновим пак до края на лятно-есенния сезон...
"Ако искаш любов, вземи си куче..."
|
| |
|
|
|